DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 39 din 43
Pagina 39 din 43 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Vide-oul Dorinei a disparut. Multumim, oricum!
Pentru itina. Ca sa descopere comoara ascunsa in vasul de lut. Si spre indignarea pitulicei.
Pentru itina. Ca sa descopere comoara ascunsa in vasul de lut. Si spre indignarea pitulicei.
myrk- 6
Foarte bine ca a disparut. Aici nu se fac dedicatii "pentru voi toti"
Spre indignarea mea? De ce?
Spre indignarea mea? De ce?
pitulicea- 6
pitulicea a scris:Spre indignarea mea? De ce?
De ce, de ce? Ai uitat ca ai impartit lumea in femei si barbati?
Cu drag, itina.
myrk- 6
Daca tot mi-am amintit de melodia asta, ia sa i-o dedic lui shadow Varful de munte e al lui, izvorul e al meu
pitulicea- 6
Vica, in prezentarea topicului scrie ca nu se fac dedicatii la gramada. Dedici o melodie cuiva, cand ai un mesaj de transmis acelei persoane.
pitulicea- 6
multumesc pentru dedicatie Pitu ! ... imi cer scuze , n-am vazut-o pana acum .
Savoy si muzica lor plina de sensuri , cum sa nu-mi placa ?
Cat despre izvor e si al meu cu tot cu munte ... sau mai corect spus apartine muntelui : oricine poate bea din el si cred ca sunt foarte multi care l-ar seca de-ar fi precum o spune cantecul ...
Savoy si muzica lor plina de sensuri , cum sa nu-mi placa ?
Cat despre izvor e si al meu cu tot cu munte ... sau mai corect spus apartine muntelui : oricine poate bea din el si cred ca sunt foarte multi care l-ar seca de-ar fi precum o spune cantecul ...
shadow- 6
Asta-i tot pentru shadow. Nu stiu cat isi mai aminteste el, dar eu imi amintesc ca mi-a "daruit-o" candva, sub forma de mp3. Aveam "nevoie" de ea, iar el "m-a rezolvat" Bun baiat, shadow
pitulicea- 6
Memoria inca nu-mi joaca feste ( cel putin asa cred ) , am ascultat de multe ori melodia cu gandul aiurea , la urma urmei muzica este si un al doilea limbaj , un alt mod de exprimare ...
multumesc !
multumesc !
shadow- 6
pitulicea- 6
multumesc !
Citez pe cineva drag :[i] '' Buna si muzica asta uneori . Alteori nu-i buna deloc'' ...
Imi place Delia , imi placea parca si mai mult la inceputuri cand canta in duet cu Nick .
Citez pe cineva drag :[i] '' Buna si muzica asta uneori . Alteori nu-i buna deloc'' ...
Imi place Delia , imi placea parca si mai mult la inceputuri cand canta in duet cu Nick .
shadow- 6
A cam plouat cu dedicatii muzicale pentru mine pe pagina asta si eu nu i-am trimis niciuna Pitulicei ... adevarul este ca ma feresc sa o fac fiindca nu stiu daca-i este pe plac , ea , finutza cum o stiu sigur ar zice ca da .
Pentru Sefa :
Pentru Sefa :
shadow- 6
Pagina 39 din 43 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43
Pagina 39 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum