DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 42 din 43
Pagina 42 din 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Inca o dedicatie "la gramada" Hai, fie... oricum in acea perioada doar eu eram membru activ al forumului. Deci era pentru mine
pitulicea- 6
O melodie pentru Obi , fost membru activ pe acest forum si care astazi avea sa implineasca o varsta daca nu pleca prematur dintre noi ...
Fie-i amintirea vie si odihneasca-se in pace !
Fie-i amintirea vie si odihneasca-se in pace !
shadow- 6
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace De cand nu mai e el, multa liniste s-a asternut peste topicele de muzica.
pitulicea- 6
Sa se odihneasca in pace. Multumesc, Shadow, ca ne-ai amintit de el.
atat de simplu- 6
Multumesc! Frumos le mai canta/zice! Chiar imi place Bere Gratis! Berea gratis, nu! Asa e (cum zice Florin, si melodia ), din fiecare zi ar trebui sa facem sarbatoare. Simplu.
myrk- 6
Si mie-mi place Bere Gratis. Si berea gratis imi place Da, Florin vorbeste ca in indragostit.
pitulicea- 6
Pentru Mell , poate-i mai trece starea de neliniste .
Stiu ca-i place Solis : e o melodie frumoasa cu versuri exceptionale ...
Stiu ca-i place Solis : e o melodie frumoasa cu versuri exceptionale ...
shadow- 6
pitulicea și Mell apreciază acest mesaj
Multumesc.
Foarte frumoasa melodia.Si versurile.
Doar ca El ar veni si de la capatul lumii daca ar mai fi posibil.
Foarte frumoasa melodia.Si versurile.
Doar ca El ar veni si de la capatul lumii daca ar mai fi posibil.
Mell- 3
Faina dedicatie a primit Mell. Am ascultat-o de doua ori. Prima data mi s-a parut asa si asa, a doua oara deja mi s-a parut mult mai frumoasa
pitulicea- 6
pentru frumoasele mele amice de pe forum.
Hauser--- sau cum sa iubesti o femeie fara cuvinte sau atingeri
Mell- 3
Ooo, superb!!! Mulțumesc!!
Și altă melodie cu aceeași dedicație! E ceva special, am postat detaliile la secțiunea Religie, Tradiții, Mituri (Legile Kybalionului)
Și altă melodie cu aceeași dedicație! E ceva special, am postat detaliile la secțiunea Religie, Tradiții, Mituri (Legile Kybalionului)
zaraza26- 5
Multumesc,zaraza.
O melodie linistitoare,datatoare de pace si armonie.
Putin cam lunga si repetitiva dar banuiesc ca nu sunt eu pregatita si deschisa pentru ea,deocamdata.
Orice melodie buna,ascultata la momentul potrivit te poate marca pe viata si iti creeaza niste amintiri,trairi,pe care nu le vei uita.Cred ca le iei cu tine si la plecarea finala,in alta dimensiune.
O melodie linistitoare,datatoare de pace si armonie.
Putin cam lunga si repetitiva dar banuiesc ca nu sunt eu pregatita si deschisa pentru ea,deocamdata.
Orice melodie buna,ascultata la momentul potrivit te poate marca pe viata si iti creeaza niste amintiri,trairi,pe care nu le vei uita.Cred ca le iei cu tine si la plecarea finala,in alta dimensiune.
Mell- 3
pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj
Multumesc, Zaraza.
Azi se accepta si dedicatii la gramada, desi, de obicei, dedicatiile ar trebui sa fie personalizate Melodii "pentru toata lumea" sunt cele de la "Sa cante muzica!"
Azi se accepta si dedicatii la gramada, desi, de obicei, dedicatiile ar trebui sa fie personalizate Melodii "pentru toata lumea" sunt cele de la "Sa cante muzica!"
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Pagina 42 din 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
Pagina 42 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum