DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 1 din 43
Pagina 1 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Prima dedicatie pe care vreau sa o fac, este pentru aella E destul sa citeasca titlul melodiei ca sa inteleaga "de ce"
pitulicea- 6
Multumesc, Pitu, mi-ai facut ziua mai frumoasa !
Si pentru tine, pentru ca stiu ca-ti place :
Si pentru tine, pentru ca stiu ca-ti place :
Vizitator- Vizitator
Multumesc, multumesc.
M-ai scos din butoiul cu melancolie, unde picasem tot ascultand de dimineata melodia cu femeia indragostita Cred ca am ascultat-o de 10 ori pana acum.
M-ai scos din butoiul cu melancolie, unde picasem tot ascultand de dimineata melodia cu femeia indragostita Cred ca am ascultat-o de 10 ori pana acum.
pitulicea- 6
Daca tot avem topicul de dedicati, profit de ocazie si-i dedic itinei o melodie
Nu-i ofer chiar dragostea... adica nu acea dragoste.... dar ii doresc tot binele din lume
Nu-i ofer chiar dragostea... adica nu acea dragoste.... dar ii doresc tot binele din lume
pitulicea- 6
Multumesc, myrk E faina.
Imi amintesc de tine, fireste....e greu sa te uit
Si ca sa nu raman datoare, iti fac si eu o dedicatie. O melodie care m-a obsedat azi si pe care am ascultat-o de vreo 50 de ori.
Deci.... pentru myrk.
Imi amintesc de tine, fireste....e greu sa te uit
Si ca sa nu raman datoare, iti fac si eu o dedicatie. O melodie care m-a obsedat azi si pe care am ascultat-o de vreo 50 de ori.
Deci.... pentru myrk.
pitulicea- 6
Daca aveam inima franta, nu ti-as fi dedicat o melodie atat de vesela
pitulicea- 6
Atunci sa se vindece toate inimile frante! A mea are probleme cu sistemul electric!
myrk- 6
Multumesc, multumesc... Imi place James Blunt. As vrea sa ajung la el la concert.
pitulicea- 6
Pagina 1 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Pagina 1 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum