DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 3 din 43
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
paul, ti-am sters ultima dedicatie, pentru ca nu era dedicatie pentru o persoana.... era pentru TOATE, ceea ce nu se potriveste cu topicul.
pitulicea- 6
Le-ai pus cand eram la bai si nu am apucat sa le vad/ascult.
Nu esti normal Merci
Ia sa ascult si dedicatiile pentru fete
Nu esti normal Merci
Ia sa ascult si dedicatiile pentru fete
pitulicea- 6
Da, cred ca mi se potriveste, mai ales ca o canta Celine. Multumesc, Paul.
pitulicea- 6
Da, sunt un romantic....nu ca o spun dar o si arat in viata reala numa ca sunt putini care stiu sa citeasca printre "randuri"
paul_br- 2
Iar am facut-o de oaie, nu ma las pana nu ma restrictioneaza Pit
Am vrut sa postez Say Something a lui Laurentiu Cazan si nu pot. Binenteles cum aveam prea multe pagini deschise ...
Sorry
Am vrut sa postez Say Something a lui Laurentiu Cazan si nu pot. Binenteles cum aveam prea multe pagini deschise ...
Sorry
eledas- 4
N-ai putut pentru ca nu era o dedicatie. Fii atenta la mesajul de introducere al topicului. Nu se posteaza aici muzica, decat daca e o dedicatie pentru cineva anume.
pitulicea- 6
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Pagina 3 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum