DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 23 din 43
Pagina 23 din 43 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Multumesc. Smiley cred ca se zvarcoleste noaptea in pat, la cat de zburlit e ziua. Deci, cred ca are si el probleme cu somnul.
atat de simplu- 6
Da, dar nu-ti prea vine a te pieptana cand vrei doar sa dormi.
atat de simplu- 6
O dedicatie pentru myrk. Asta trebuie sa faca si el....cand se incinge prea tare... de la canicula, fireste
pitulicea- 6
Mersi si mersi pentru grija! Carevasazica atunci cand ma incing trebuie sa inot in apa rece sau macar sa ma stropesc! Nu mai bine ar fi sa dau la buci?
myrk- 6
Suna urat, da. Pratic nu stiu cum suna pentru ca nu... practic. Nu uita ca myrk se incinge doar virtual! Tot ce se discuta aici pe forum e la nivel de idee. Asa incat considera ca e doar o gluma.
myrk- 6
O dedicatie pentru Simpla! Ce muzica simpla! Probabil am reusit s-o enervez mai tare cu refrenul asta!
myrk- 6
Faina dedicatie. De când n-am mai ascultat-o pe Corina. Uitasem de melodia asta.
pitulicea- 6
Cand am ascultat la un chef prima data melodia asta am inteles la refren varianta " de ziua ta, ziua ta, ziua ta/ e un sofer dragostea, dragostea"; asa incat m-am hotarat sa petrec mai mult timp la volan
raichu- 4
In sfarsit mi-am vazut si eu dedicatia. Nu m-am enervat, dar nici nu m-am calmat. Daca as fi nervoasa cu adevarat si mi-ar canta cineva refrenul asta la fel de candid ca si Corina Chiriac, chiar m-as enerva de n-as sti ce-i cu mine. Il canta intr-un fel oarecum nepasator fata de durerea celor nervosi si asta chiar nu pot suporta. Si mai are si miscarile alea care parca spun: " Nervi? Ce-s aia? Ii ai? De parca mi-ar pasa..." Astea-s impresiile mele legate de aceasta piesa.
atat de simplu- 6
Mari figuri mai sunteti, raichu si atat de simplu. M-ati facut sa rad cu comentariile voastre.
Multumesc, itina Faina dedicatia. Imi place melodia asta. Nu stiu de ce, dar de cate ori o aud de ziua mea, ma emotioneaza. Mai ca dau in plans
Multumesc, itina Faina dedicatia. Imi place melodia asta. Nu stiu de ce, dar de cate ori o aud de ziua mea, ma emotioneaza. Mai ca dau in plans
pitulicea- 6
Pagina 23 din 43 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43
Pagina 23 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum