DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 33 din 43
Pagina 33 din 43 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Voi mi-ati tot facut dedicatii, iar eu am ramas datoare. Am sa fac si eu o dedicatie pentru Annmarie. Nu stiu daca-i place Blackmore's Night, dar imi incerc norocul si-i trimit o luna violet Poate-i face si o poza
pitulicea- 6
Multumesc Annmarie pentru dedicatie. Decat sa-mi faci cadou si un pian, mai bine o fata cu pian.
myrk- 6
Sa fie cu bucurie ! Daca vrei sa canti tu la pian sa-mi spui! Multumesc pentru toate zambetele
Pentru Shadow
Pentru Shadow
Annmarie- 4
Multumesc. Chiar ma gandeam acum vreo doua zile sa-mi schimb avatarul cu unul in care eram atarnata de luna. Ceva pluteste in aer.
atat de simplu- 6
Pentru Annemarie. Melodia asta imi explica motivul pentru care ea nu bea alcool.
Indra- 4
Pentru Shadow, pentru ca am aflat ca-i place Garou. Sper sa-i placa si aceasta melodie, care este una dintre favoritele mele.
Indra- 4
Iti multumesc pitu pentru luna violet Energie feminina excelenta ! Poze fac mai tarziu, acum avem multe examene, dar vine vacanta peste trei saptamani, desi, Doamne, multe avem de facut si in vacanta ! Nici sa mor nu am vreme
Annmarie- 4
Multumesc, Annmarie! N-am mai ascultat de multa vreme Gershwin! O sa-mi legene visele.
Indra- 4
De data asta ii fac si eu o dedicatie Indrei Sper sa-i placa melodia pe care i-o dedic.
pitulicea- 6
Pagina 33 din 43 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 43
Pagina 33 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum