DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 32 din 43
Pagina 32 din 43 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Multumesc, fetelor. Amandurora
Cu Lindsey chiar m-ai nimerit. Imi place mult fata asta "zglobie". O ascult adesea si de fiecare data ma incanta.
Frumoasa si melodia frantuzeasca. Nu am probleme cu limbile cand sunt cantate si trebuie ascultate, doar cand trebuie vorbite Cand eram mica, franceza era preferata mea.
Cu Lindsey chiar m-ai nimerit. Imi place mult fata asta "zglobie". O ascult adesea si de fiecare data ma incanta.
Frumoasa si melodia frantuzeasca. Nu am probleme cu limbile cand sunt cantate si trebuie ascultate, doar cand trebuie vorbite Cand eram mica, franceza era preferata mea.
pitulicea- 6
Ce dedicatii frumoase Care mai de care mai frumoase. Multumesc, Annmarie.
pitulicea- 6
Multumesc, Annmarie, pentru Balada! Niciodata parca nu ma satur sa o ascult.
Indra- 4
Pentru Simply... niste acorduri de reggae intr-o melodie ce mi-e draga de multa vreme.
Indra- 4
Multumesc mult Indra, imi place mult vioara
myrk, fie a ta ! Sigur nu vrei un pian ?
myrk, fie a ta ! Sigur nu vrei un pian ?
Annmarie- 4
Foarte frumoase dedicatii ati facut. In special "Moldova" mi-a placut
pitulicea- 6
Pagina 32 din 43 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43
Pagina 32 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum