DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 17 din 43
Pagina 17 din 43 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Asta am inteles, dar era vorba de dedicatii pentru o anumita persoana atunci cand ai de transmis un mesaj, nu dedicatii la gramada Adica personalizate
pitulicea- 6
Ionut, NU SE FAC DEDICATII LA GRAMADA, aici!
Daca aveti de facut cuiva o dedicatie, faceti-o! Daca faceti dedicatii tuturor, trimiteti-le un gand frumos in gand, in imp ce ascultati melodia si e suficient
Daca aveti de facut cuiva o dedicatie, faceti-o! Daca faceti dedicatii tuturor, trimiteti-le un gand frumos in gand, in imp ce ascultati melodia si e suficient
pitulicea- 6
pitulicea a scris:Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
...multumesc Pitu de atentionare...imi cer scuze ...am uitat regula...
Pentru tine un "La Multi Ani!" in aceasta dedicatie...
Sa te bucuri de tot ce-i frumos alaturi de cei dragi.
Pentru tine un "La Multi Ani!" in aceasta dedicatie...
Sa te bucuri de tot ce-i frumos alaturi de cei dragi.
ionutz72- 4
Daca tot il vad pe shadow prin preajma, profit de ocazie sa-i fac o dedicatie. De tare, tare mult timp nu i-am mai facut una.
Pentru shadow, prietenul meu drag
Pentru shadow, prietenul meu drag
pitulicea- 6
Si inca o dedicatie... de data aceasta pentru cea mai misterioasa fata de pe forum... aella
pitulicea- 6
Multumesc din suflet ! Ei uite de topicul asta am uitat sa-i spun admiratorului secret.
Vizitator- Vizitator
Data viitoare - pentru ca sunt sigura ca va mai exista una - trimite-l aici
pitulicea- 6
Melodia asta e pentru mine. Imi place mult... o ascult, o ascult, o ascult, fara sa ma imbat O alegere buna pentru Delia.
pitulicea- 6
Pagina 17 din 43 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43
Pagina 17 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum