DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 16 din 43
Pagina 16 din 43 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Nici nu mai trebuie sa spun pentru cine e dedicatia, pentru ca se stie Singurul care ma atrage ca un magnet
Amandoi suntem vrajiti de muzica celor de la Directia 5
Amandoi suntem vrajiti de muzica celor de la Directia 5
pitulicea- 6
Asa este. Am pacalit cativa ascultatori cu cover-ul acesta. Toti au spus ca e Oscar Benton.cris_is a scris:Unii il considera ciudat. Altii, noncomformist...el spune ca e doar rebel pe chefuri. Cert este ca ''le zice'' bine.
Pentru Cris_is !
Vizitator- Vizitator
mi-a mers direct la inima, superb! iar video clipul m-a emotionat profund, desi il stiam, l-am urmarit iar cu sufletul la gura, multumiri Cris si multumiri Aella de asemenea!
Vizitator- Vizitator
Cu drag Doro! De cate ori ma lasa...constiinta, stiinta si putirinta, )...o sa incerc sa va aduc cate ceva frumos. Multumesc si eu!
cris_is- 2
as vrea sa va dedic aceasta piesa, pentru ca imi sunteti dragi
https://www.youtube.com/watch?v=mYMcSHzHqxA
dorina_s- 5
Iar dedicatii fara nume? Dorina (si altii) cititi mesajul de introducere.
pitulicea- 6
dedicatia era pentru toti cei de pe forum am crezut ca se intelege daca am scris " va dedic aceasta ca imi sunteti dragi"
dorina_s- 5
Pagina 16 din 43 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43
Pagina 16 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum