DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 29 din 43
Pagina 29 din 43 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Eu nu ma gandeam sa dedicati niste melodii care sa placa respectivilor, ci care sa li se potriveasca, prin mesajul transmis
pitulicea- 6
Pitu,ca sa se potriveasca cu mesajul transmis trebuie sa cunosti cat de cat persoana ca mesajul sa-l prinda din urma Aici cred ca este mai documentat Florin Daca s-au terminat numarul de dedicatii ma opresc aici
Vica- 6
Mell apreciază acest mesaj
Vica mai avea de facut o dedicatie ca sa fie setul complet Oricum, a reusit sa faca mai multe decat Florin
Concursul s-a incheiat, dar puteti continua sa faceti dedicatii Cei carora le vor fi adresate, in mod sigur se vor bucura sau se vor amuza.
Cred ca cele mai reusite au fost a lui Florin pentru mine si a lui Florin pentru atat de simplu
Concursul s-a incheiat, dar puteti continua sa faceti dedicatii Cei carora le vor fi adresate, in mod sigur se vor bucura sau se vor amuza.
Cred ca cele mai reusite au fost a lui Florin pentru mine si a lui Florin pentru atat de simplu
pitulicea- 6
Eu nu am primit cea de a doua dedicatie! sa o mai astept?! Vad ca trebuie sa votam....
dorina_s- 5
Iti dedic eu o melodie Dorina
Seara frumoasa. Weekend placut, linisye, pace, sanatate, bucurii, bunastare si tot ce iti doresti
Seara frumoasa. Weekend placut, linisye, pace, sanatate, bucurii, bunastare si tot ce iti doresti
Annmarie- 4
Frumoasa dedicatie a primit Dorina
Eu astept cea de-a treia dedicatie Cine mi-o face?
Eu astept cea de-a treia dedicatie Cine mi-o face?
pitulicea- 6
Eu vreau o dedicatie de la lion Sunt curioasa ce dedicatie mi-ar face
pitulicea- 6
Pentru Pitu
What you see is what you get
Pana se mai trezesc altii, iti dedic eu cateva minute din energia mea mintala, in care pun o struna de vis, un strop de vioiciune, o bucatica de sare, o picatura de apa, un miez de paine, putin nectar, pe aripile intentiei
What you see is what you get
Pana se mai trezesc altii, iti dedic eu cateva minute din energia mea mintala, in care pun o struna de vis, un strop de vioiciune, o bucatica de sare, o picatura de apa, un miez de paine, putin nectar, pe aripile intentiei
Annmarie- 4
Pagina 29 din 43 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43
Pagina 29 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum