DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 36 din 43
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Sa nu il confund pe barbatul magnetic cu ex-iubi. E bine de stiut. Da' barbatul magnetic ce-i?
Pentru Andy, eu nu cunosc limba (presupun ca el o stie), da-mi place linia melodica. Pentru drumul urmator sa fie.
Pentru Andy, eu nu cunosc limba (presupun ca el o stie), da-mi place linia melodica. Pentru drumul urmator sa fie.
atat de simplu- 6
Melodia pentru Andy e in ungureste? Nu cred ca poate sa vada videoclipurile. Asa zicea
Barbatul magnetic e barbatul magnetic. El e doar ex
Io-s copilul istet care papa tot ce e pe farfurie. Nu fac nazuri decat la carnea fara slaninuta
Barbatul magnetic e barbatul magnetic. El e doar ex
Io-s copilul istet care papa tot ce e pe farfurie. Nu fac nazuri decat la carnea fara slaninuta
pitulicea- 6
Da, e-n ungureste. De ce nu poate vedea? Aha, m-am lamurit cu ex.
Eu as fi copilul prostut care trebuie indrumat.
Eu as fi copilul prostut care trebuie indrumat.
atat de simplu- 6
O piesa pe care acum o ascult prima data. Imi place Carla's. Si daca nu le place si altora, aleg sa mi-o dedic tot mie:
atat de simplu- 6
Tot pentru vecinii lui Simply... aceasta melodie wodoo... Chestia e ca... mie-mi place. Daca le place si lor?
Indra- 4
Multumesc! Bun. Vrei sa-mi bata la usa? Inchipuie-ti ce speriata as fi.
Nu le place.
Nu le place.
atat de simplu- 6
O dedicatie muzicala pentru mine. Mi-era dor de Type O Negative:
atat de simplu- 6
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Pagina 36 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum