DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 30 din 43
Pagina 30 din 43 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Fac si eu o dedicatie: pentru Florin Popa El cauta de dimineata vara, soarele, caldura, marea, plaja...
pitulicea- 6
Multumesc, pitu! Aici m-ai nimerit. E unul dintre cantaretii mei preferati.
Florin Popa- 6
Ma bucur daca te-am nimerit. Si mie-mi place mult, mai ales melodia asta
pitulicea- 6
Draga colega !!! Iti dedic un fost slagar si iti multumesc pentru toate zambetele
Sper sa iti treaca de urat, caci am inteles ca vezi negru din motive necunoscute.
Ai grija de tine.
Sper sa iti treaca de urat, caci am inteles ca vezi negru din motive necunoscute.
Ai grija de tine.
Annmarie- 4
Ce melodie frumoasa a primit myrk. Daca nu raspundea el, nu stiam pentru cine e dedicatia "Colega" putea fi oricine de pe forum.
Annmarie, pune si numele celor carora le dedici melodiile, ca nu-i un efort asa mare. Am vazut ca nu o prea faci.
Annmarie, pune si numele celor carora le dedici melodiile, ca nu-i un efort asa mare. Am vazut ca nu o prea faci.
pitulicea- 6
Am vrut sa pun numele, insa mi-a scapat. Multumesc pentru intelegere
Annmarie- 4
pitulicea a scris:Annmarie, pune si numele celor carora le dedici melodiile, ca nu-i un efort asa mare. Am vazut ca nu o prea faci.
Fata e noua pe forum. Inca nu s-a obisnuit cu regulile.
myrk- 6
Pitu, Voi incerca sa mentionez cu numele de fiecare data, cui ma adresez.
Multumesc pentru mana intinsa Myrk.
Annmarie- 4
Cu placere.
Acum o dedicatie pentru pitu. Poate ne lasa sa ne desfasuram in voie. Respectand regulile, desigur.
Acum o dedicatie pentru pitu. Poate ne lasa sa ne desfasuram in voie. Respectand regulile, desigur.
myrk- 6
M-ati asteptat din miezul noptii pana-n zori sa va arat
Pai tocmai ca regulile le incalcati. Mai mult incalcati decat vorbiti
Faina melodie
Pai tocmai ca regulile le incalcati. Mai mult incalcati decat vorbiti
Faina melodie
pitulicea- 6
Super frumoasa melodia de la myrk. As vrea sa-i dedic si eu, tot ei, pitulicei o piesa, sa savureze un minut de vacanta in avans
Annmarie- 4
Pagina 30 din 43 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 43
Pagina 30 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum