DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 31 din 43
Pagina 31 din 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Iar ne va trage pitu de urechi: dedicatia trebuie pentru o singura persoana.
Bun, pe mine m-am recunoscut in persoana gladiatorului, pe pitu am vazut-o zburand. Mai raman de identificat Simpla si Annmarie.
Bun, pe mine m-am recunoscut in persoana gladiatorului, pe pitu am vazut-o zburand. Mai raman de identificat Simpla si Annmarie.
myrk- 6
Annmarie, multumesc pentru dedicatie Da, iubesc marea. Dar slabe sanse sa ma intorc la ea anul asta As avea nevoie de o minune, iar minunile nu se inghesuie in jurul meu.
pitulicea- 6
Pentru Florin. Sper ca melodia si aceste versuri suave, aproape soptite, sa-i aduca si sa-i induca o stare placuta.
myrk- 6
Am primit dedicatii N-am fost pe faza la timp, iar acum nu mai pot asculta decat dedicatia Indrei Oricum, cu melodia aia m-a nimerit destul de bine. Imi place mult Eurythmics
Oare Annmarie ce mi-a dedicat?
Visele mele nu s-au prea implinit de-a lungul a 44 de ani. De ce as crede in ele? Am fost indrazneata pana pe la 38 de ani...
Oare Annmarie ce mi-a dedicat?
Visele mele nu s-au prea implinit de-a lungul a 44 de ani. De ce as crede in ele? Am fost indrazneata pana pe la 38 de ani...
pitulicea- 6
Eu cred ca toate visele se implinesc, mai putin cele din care ne trezim, ceea ce nu e neaparat un lucru rau, desi poate fi uneori frustrant Pitu, iti dedic aceasta melodie, sa fii mereu voioasa
Annmarie- 4
Pentru Pitu... ,,Senorita: C’est le feu c’est toujours l’envie de toi”...
Desi nu stiu daca ii place muzica in limba franceza.
Desi nu stiu daca ii place muzica in limba franceza.
Indra- 4
Pagina 31 din 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Pagina 31 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum