DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 9 din 43
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Zi un nume, Parwous. Ca ti-o iei de la sefa. Eu vreau s-o ascult dar nu o vad, momentan. Poti sa-mi spui ce melodie e?
itina- 6
Pentru tine ca esti pe fir. Nu mai e topicul ce melodie ascut ca nu puneam aici.
Carina Round - For Everything A Reason
Carina Round - For Everything A Reason
parwous- 4
Si eu pentru mine. Sper ca nu deranjeaza versuri vulgare cat timp nu sunt in limba noastra
parwous- 4
Deci dedic piesa asta pt ingerasul meu... chiar daca a ramas doar o amintire...
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mar 3 Feb - 10:07, editata de 2 ori (Motiv : Nu se accepta poze in acest topic. Dedicatiile nu se fac la gramada, ci personalizat!)
Emilut- 2
Emilut, ai grija ce postezi aici si cum faci dedicatiile. Citeste cu atentie mesajul de prezentare (primul de pe pagina) si respecta intocmai cele scrise acolo
pitulicea- 6
Ce melodie e aia??? Manea????? FARA MANELE PE FORUM!
P.S. S-a dus reputatia ta
P.S. S-a dus reputatia ta
pitulicea- 6
Nu mai stiu ce melodie era, dar suna ca o manea. O lalaiala de-aia cu "accent" tiganesc.... Adriana Antoni parca se numea cea care canta.
Eu inteleg ca fiecare are sensibilitati si amintiri... dar de-asta aduc tuturor la cunostinta regulamentul forumului, ca sa inteleaga ca una din regulile importante ale forumului, este cea cu interzicerea manelelor si a melodiilor cu tenta manelistica.
Eu inteleg ca fiecare are sensibilitati si amintiri... dar de-asta aduc tuturor la cunostinta regulamentul forumului, ca sa inteleaga ca una din regulile importante ale forumului, este cea cu interzicerea manelelor si a melodiilor cu tenta manelistica.
pitulicea- 6
Deci n-am facut o mare greseala cand am sters melodia Suna ca o manea.
pitulicea- 6
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Pagina 9 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum