DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 26 din 43
Pagina 26 din 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Dedicatii
Viata n-ar fi la fel de frumoasa daca n-am avea alaturi de noi prieteni.Ei te fac sa rad,ei sunt acolo cand tu esti trist,se bucura alaturi de tine si te scot din belele....chear si virtual
Pentru pitu si pentru prietenia ei.
Vica- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Ma bucur ca ma consideri o prietena si mai mult, ma bucur ca tii la prietenia mea - virtuala
Multumesc pentru dedicatie. Mesajul e clar. Incerc sa fiu alaturi de tine cand ai nevoie de cineva virtual Ma rog...pana la ora 22
Multumesc pentru dedicatie. Mesajul e clar. Incerc sa fiu alaturi de tine cand ai nevoie de cineva virtual Ma rog...pana la ora 22
pitulicea- 6
Dedicatia de azi merge la myrk ...mereu furios si iute desi el vrea sa para mielusel
Multumesc pentru melodia cu Hausca,este unul din preferatii mei.Muzica lui ma linisteste si ma binedispune
Multumesc pentru melodia cu Hausca,este unul din preferatii mei.Muzica lui ma linisteste si ma binedispune
Vica- 6
Ma bucur ca-ti face placere Hausca. Vica, ma flatezi. Dar de fapt, e invers: myrk e mielusel, da' vrea sa para furios si iute!
myrk- 6
Ohoooo, interesanta dedicatie, dar dpa cum il stiu eu pe myrk, nu i se potriveste Poate ma insel... nu-l stiu prea bine
Importat e cum il percepe Vica
Importat e cum il percepe Vica
pitulicea- 6
Oho, as vrea sa fiu asa cum ma percepe Vica... Oricum, fiecare perceptie vine cu o dezamagire sau o confirmare. Lui pitu ii plac asa cum sunt... ma rog, cu mici-mari exceptii!
myrk- 6
Fac si eu o dedicatie pentru myrk Cu mici-mari exceptii, asa e. Exceptii mari = toata noapte impreuna vom fi si tu pentru mine esti cea mai frumoasa fata
pitulicea- 6
Multam! Da' pe forum stii prea bine ca e foarte posibil! Sa stau si sa zambesc! Numai ca tu nu prea (imi) rezisti: te culci la ora zece!
myrk- 6
Asta cam asa e. Esti irezistibil numai pana ma ia somnul. Da' pana ma ia... chiar imi place cum zambesti
pitulicea- 6
Pagina 26 din 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Pagina 26 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum