DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 34 din 43
Pagina 34 din 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Multumesc pentru melodie, Pit! Faina combinatie intre linia melodica si imagini. Morile de vant mi-au amintit de un Don Quijote fara armura, fara scutier si fara Rosinanta.
Indra- 4
Indra- 4
N-am prea inteles daca ne putem face autodedicatii. Dar sigur aflu de la cineva. Asadar... dedicatie pentru mine.
Indra- 4
Multumesc, Annmarie. Imi place Miley.....cand nu-si da jos toate hainele de pe ea
Ce dedicatie faina a primit Andy
Indra, daca-i pentru tine, pentru tine sa fie Important e ca ai specificat pentru cine e.
Ce dedicatie faina a primit Andy
Indra, daca-i pentru tine, pentru tine sa fie Important e ca ai specificat pentru cine e.
pitulicea- 6
Cu cat ascult melodia asta, imi place tot mai mult si mai mult.
Simt nevoia sa fac o dedicatie pentru atat de simplu. Pentru ea sa fie melodia asta...
Simt nevoia sa fac o dedicatie pentru atat de simplu. Pentru ea sa fie melodia asta...
pitulicea- 6
Multumesc. Nu stiu cum de-am intrat aici, dar vad ca n-am intrat de pomana. Imi place piesa, imi da o senzatie de zbor sprea luna. Si cum mie imi place luna...
atat de simplu- 6
Ma bucur daca-ti place. Eu n-am mai auzit-o pana azi. Am ascultat-o deja de vreo 10 ori. Imi place si videoclipul.
pitulicea- 6
Cu aceasta piesa doresc sa urez itinei vara placuta, soare bland si clopotei adiati de vant prielnic, atunci, cand ploaia bate-n geam.
Annmarie- 4
Pagina 34 din 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Pagina 34 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum