DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 38 din 43
Pagina 38 din 43 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Pentru evlaviosul Mircea, nu stiu sa-i fi facut vreo dedicatie. I-o fac acum (dedicatia), chiar din inima Bucovinei. A se aprecia ca am luat cunostinta ca el stie ca viata asta-i doar un pas spre... nu stiu ce (stie el), iar eu mi-am manifestat intentia de-a sta cu el la povesti si acolo :
Cu toata simpatia, iar. Sper sa o asculti pana la capat.
Cu toata simpatia, iar. Sper sa o asculti pana la capat.
atat de simplu- 6
Inca una, de data asta pentru pitulicea si nostalgiile ei legate de ex-iubi:
Sper sa-i placa. Piesa e destul de linistita.
Sper sa-i placa. Piesa e destul de linistita.
atat de simplu- 6
Asta e pentru mine, mi-era dor :
Imi aminteste de niste perioade nebune, dar nebune.
Imi aminteste de niste perioade nebune, dar nebune.
atat de simplu- 6
Multumesc pentru dedicatie Suna interesant, dar prefer melodia originala. E mai dupa sufletul meu... siropos
pitulicea- 6
Eu imi pun sufletul in dedicatiile astea si voi nici nu va uitati aici. Ce zicea Mircea dimineata? Profitati, ca nu se stie.
Asa, pentru Itina am ales o piesa speciala. Sper sa-i placa, nu pot pune decat piese pe gustul meu :
Asa, pentru Itina am ales o piesa speciala. Sper sa-i placa, nu pot pune decat piese pe gustul meu :
atat de simplu- 6
Florin e demoralizat. Iar Itina e mereu calma.
Trairile pitulicei ale Simplei nu le cunosc.
Si ale Simplei. Stiu ca-s bune prietene, dar nici chiar asa.
Trairile pitulicei ale Simplei nu le cunosc.
Si ale Simplei. Stiu ca-s bune prietene, dar nici chiar asa.
myrk- 6
Eu m-am uitat, am vazut dedicatia si ti-am multumit Nu doar am vazut-o, am si ascultat-o.
Daca e cu dedicatii, hai sa-mi dedic si eu o piesa pe care o ascult pentru a 100-a oara Aniversare Sa va mai spun si ca iubesc piesa asta? Nu, nu va mai spun. M-a innebuit. Si asta-noapte in somn am fredonat-o.
Daca e cu dedicatii, hai sa-mi dedic si eu o piesa pe care o ascult pentru a 100-a oara Aniversare Sa va mai spun si ca iubesc piesa asta? Nu, nu va mai spun. M-a innebuit. Si asta-noapte in somn am fredonat-o.
pitulicea- 6
Probabil rezoneaza cu o stare de spirit a ta.
Ma gandeam ca Itinei i s-ar potrivi si under pleasure. Zic si io.
Ma gandeam ca Itinei i s-ar potrivi si under pleasure. Zic si io.
myrk- 6
Da, ma referam la ceilalti, aia care n-au comentat nimic. Mircea, ce-ai patit?
atat de simplu- 6
Multumesc pentru piesa, Simpla.
De asemenea, multumesc pentru comentarii, Mircea! Desi...as avea nevoie de ceva explicatii!
De asemenea, multumesc pentru comentarii, Mircea! Desi...as avea nevoie de ceva explicatii!
itina- 6
Nu insist, da-ti multumesc! Cam mari piticii aia. Parca povestea nu era cam asa. Asta-i varianta actuala. Alba ca Zapada nu mai sta la cratita.
atat de simplu- 6
Pagina 38 din 43 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
Pagina 38 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum