DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 20 din 43
Pagina 20 din 43 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Eee, n-am gresit chiar asa mult, a zburat de zburat dar cu fata in jos Cred ca mi-ar placea sa-l revad si am s-o si fac
Vizitator- Vizitator
Buna dedicatie.
Nu suna rau melodia asta, desi in mod normal nu-mi place Andra
Nu suna rau melodia asta, desi in mod normal nu-mi place Andra
pitulicea- 6
Vunk imi plac si mie, chiar daca nu ma omor dupa ei Da' au melodii dragute.
pitulicea- 6
Multumesc itina! O super melodie Imi plac amandoi si Andra si Vunk....dar il ador pe Vunk,sa nu auda amicul meu
Vica- 6
N-am mai intrat pe acest topic de cand adminul a impus reguli stricte referitor la postari ...
O frumoasa melodie interpretata de nu mai putin frumoasa Celine Dion ( in acceptiunea mea ) , o dedic cu drag tuturor celor mai mult sau mai putin indragostiti :
O frumoasa melodie interpretata de nu mai putin frumoasa Celine Dion ( in acceptiunea mea ) , o dedic cu drag tuturor celor mai mult sau mai putin indragostiti :
shadow- 6
Shadow , vezi ca iei rosu....
Pentru Shadow, pentru ca e o persoana sincera ( pe internet)
Pentru Shadow, pentru ca e o persoana sincera ( pe internet)
Amrita- 4
Chiar asa, shadow... vezi ca iei rosu De cate ori sa explic ca nu-i un topic pentru "dedic TUTUROR"? E pentru acele melodii pe care doriti sa le dedicati "CUIVA ANUME" si pentru care aveti si un mesaj pe langa melodie.
Asta e regula topicului. Cine n-are decat dedicatii pentru toata lumea, inseamna ca n-are de facut dedicatii, ci vrea doar sa posteze o melodie care ii place. In cazul asta, n-a ales bine topicul.
Asta e regula topicului. Cine n-are decat dedicatii pentru toata lumea, inseamna ca n-are de facut dedicatii, ci vrea doar sa posteze o melodie care ii place. In cazul asta, n-a ales bine topicul.
pitulicea- 6
Maria , multumesc pentru dedicatie ! ... avusesi gura aurita
Pitu , multumesc pentru vot ! ... culoarea conteaza mai putin , gestul primeaza... am sa ma conformez .
Pitu , multumesc pentru vot ! ... culoarea conteaza mai putin , gestul primeaza... am sa ma conformez .
shadow- 6
Pentru Simpla. Pana si frunzele dorm. Fara nicio legatura cu mesajul piesei.
itina- 6
Multumesc, Itina! Doar ca eu nu pot vedea piesa, asa ca nu stiu ce mesaj imi transmite.
atat de simplu- 6
Mai bine.
E vorba de "Dormeau pe-o frunza doua stele" a Mirabelei Dauer.
E vorba de "Dormeau pe-o frunza doua stele" a Mirabelei Dauer.
itina- 6
Intai ma amuz de dedicatia itinei, apoi ii fac Liviei o dedicatie de ziua ei.
La multi ani, Livia! E ziua ta si sunt cu gandul alaturi de tine
La multi ani, Livia! E ziua ta si sunt cu gandul alaturi de tine
pitulicea- 6
Pagina 20 din 43 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43
Pagina 20 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum