DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 21 din 43
Pagina 21 din 43 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
si daca tot am prins curaj, pana nu iau rigla peste degete...
pentru aella, ca am vazut zilele trecute ca asculta BZN..
o melodie frumoasa pentru o fata frumoasa
pentru itina.. o femeie frumoasa si o mama minunata !
pentru Simpla, atat de echilibrata
pentru pitu, atat de severa uneori, dar am sperante ca isi va reveni
pentru doro, atat de energica si volubila
sa imi fie cu iertare daca am pierdut pe cineva din vedere, nici nu vreau sa exagerez, intr-un singur post
pentru aella, ca am vazut zilele trecute ca asculta BZN..
o melodie frumoasa pentru o fata frumoasa
pentru itina.. o femeie frumoasa si o mama minunata !
pentru Simpla, atat de echilibrata
pentru pitu, atat de severa uneori, dar am sperante ca isi va reveni
pentru doro, atat de energica si volubila
sa imi fie cu iertare daca am pierdut pe cineva din vedere, nici nu vreau sa exagerez, intr-un singur post
casp- 3
Multumesc frumos Caspi, meldoia ''mea'' este superba, chiar m-ai nimerit foarte bine.
Vizitator- Vizitator
cu placere, aveam eu asa o banuiala
si daca mi se mai permite o "deraiere".. o piesa pentru sufletelul meu...
si daca mi se mai permite o "deraiere".. o piesa pentru sufletelul meu...
casp- 3
Multumesc de dedicatie, n-o pot asculta, dar stiu piesa. Eu, echilibrata?
atat de simplu- 6
Pentru Shadow, pentru ca rezoneaza cu romantismul si sensibilitatea !
Si pentru ca nu ia nimic personal......
Si pentru ca nu ia nimic personal......
Amrita- 4
Multumesc pentru dedicatie, casp. Urata melodie Asa-i daca nu-s printre femeile frumoase ale forumului
Si-acum sa te trag de urechi. E OK ca faci cate o dedicatie tuturor fetelor de pe forum, dar nu mai pune 7 melodii intr-o singura postare. Pune una, ca ajunge. Urasc sa vad un matzarai interminabil intr-o postare si o pagina careia nu-i mai ajung la capat decat dupa 10 minute de scroll-uit.
Si-acum sa te trag de urechi. E OK ca faci cate o dedicatie tuturor fetelor de pe forum, dar nu mai pune 7 melodii intr-o singura postare. Pune una, ca ajunge. Urasc sa vad un matzarai interminabil intr-o postare si o pagina careia nu-i mai ajung la capat decat dupa 10 minute de scroll-uit.
pitulicea- 6
E ok, multumesc de atentionare, nu se va mai repeta, tin la integritatea urechilor mele. Azi poate ti se pare urata piesa, dar maine... nu se stie
Si ca o mica precizare, chiar daca ma vei trage iar de urechi, dedicatiile nu au legatura cu frumusetea fizica, piesa aia imi place mult, pentru mesajul ei. Va cunosc de prea putin timp, prea putin, asa incat am ales pentru fiecare cate o piesa care sa incerce sa reprezinte cam cum va vad eu, dincolo de aparentele unui schimb de posturi
Si ca o mica precizare, chiar daca ma vei trage iar de urechi, dedicatiile nu au legatura cu frumusetea fizica, piesa aia imi place mult, pentru mesajul ei. Va cunosc de prea putin timp, prea putin, asa incat am ales pentru fiecare cate o piesa care sa incerce sa reprezinte cam cum va vad eu, dincolo de aparentele unui schimb de posturi
casp- 3
Stiu ca ai ales "dupa cum ne vezi tu" si asa e si normal. S-a intamplat sa fie o melodie care nu-mi place, dar n-are importanta. Gestul conteaza, nu? Si eu dedic melodii dupa cum simt pe moment, chiar daca celui care le primeste nu-i plac. La urma urmei, chiar si asta e motiv de amuzament
pitulicea- 6
ai dreptate, totusi, pe viitor voi fi mai atent. Te voi intreba cu 2 saptamani inainte de a avea un impuls de moment de a face dedicatii, asa, preventiv, cam ce piesa ti-ar placea
casp- 3
Pagina 21 din 43 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43
Pagina 21 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum