DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 12 din 43
Pagina 12 din 43 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Multumesc aellei pentru dedicatia din 1 martie Abia acum am vazut-o/ascultat-o. Foarte frumoasa.
Am ascultat si celelalte dedicatii, chiar daca nu erau pentru mine. Cam greu rockul asta
Am ascultat si celelalte dedicatii, chiar daca nu erau pentru mine. Cam greu rockul asta
pitulicea- 6
O dedicatie pentru Pitu, sa mai aiba ce asculta. Cunosc pe cineva care chiar isi facea probleme atunci cand a implinit 27 de ani, de parca toata lumea ar fi trebuit sa aiba destinul lui Hendrix, al lui Cobain sau al lui Joplin. Culmea, respectivul a supravietuit.
atat de simplu- 6
supeeerr!!! multumesc Simply! ...you know you are a liitle heartbreaker...foxyyy!!!
Vizitator- Vizitator
Pentru mine. Imi place asa de mult piesa asta... Si pentru Pitu, zicea candva ca-i place si ei.
atat de simplu- 6
Pentru toata partea feminina a forumului... o piesa care mie imi place tare mult, sensibila ca si filmul din care sunt prezentate imagini. La multi ani!
atat de simplu- 6
Pagina 12 din 43 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43
Pagina 12 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum