DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 27 din 43
Pagina 27 din 43 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Stiu pe cineva aici care iubeste foarte mult drumetiile si cand o cauti mereu este plecata Ne mai incanta privirea cu fotografii de prin locurile pe unde pasii o poarta.Eu azi o trimit pe draga si plimbareata noastra Dorina in Brazilia
Vica- 6
Faina alegerea, chiar daca melodia e cam zgomotoasa pentru mine. Dar nu-i pentru mine... e pentru Dorina. In Brazilia cu ea!
pitulicea- 6
Vica- 6
Multumesc, Vica. Si inima si sufletul imi sunt linistite. Am trecut de fazele de neliniste.
pitulicea- 6
La melodia dedicata Dorinei, un vers zice te toca, te toca si apoi apare imaginea aia cu fundul gol al fetei vibrand in ritmul muzicii. Mm, i se potriveste Dorinei, proaspat casatorita! Cat despre melodia pentru pitu, de-abia s-a linistit fata, Vica, acum traieste liniar. Cand iubea, avea trairi sentimentale asemenea unei sinusoide de audiofrecventa vizualizate pe osciloscop. Deci n-o mai starni si tu... deocamdata!
myrk- 6
Imi place sa agit apele Ma bucur sa stiu ca inima lui pitu este linistita Astept curioasa reactia Dorinei ,sper sa-i placa,daca nu ei,barem sotului acel fundulet vibrand in ritmul muzicii
Vica- 6
Aoleu! Sa vezi ce-ti face Dorina daca te-aude! De Ghita nici nu mai spun ce-l asteapta daca cumva...
myrk- 6
Din avatarele postate la profil,cred ca este o fire sensibila,iubeste tot ce este frumos,muzica,arta,natura si este mereu acolo unde un prieten are nevoie.Pentru simpla cu drag!
Vica- 6
Nu cred ca ai nimerit-o cu melodia asta. Poate, daca puneai originalul, aveai o sansa, dar asa....niciuna
pitulicea- 6
Multumesc Vica pentru dedicatie, sincera sa fiu cand am intrat pe topic binenteles ca m-am dus la ultima postare si am zis "da e frumoasa piesa-imi place" citesc...si dedicatia .. nu e pentru mine , ma duc mai sus si imi zic si piesa aceasta imi place dar... ohh.. nu e pentru mine .. ajung si la dedicatia care imi este adresata mie .. deja mi-ai dat tema de gandit... trebuie sa ma apuc de zumba. Nu ma mai unduiesc atat de usor. deci la miscare cu mine... la urcat si coborat scari.... sa ajung tin ritmul ! Multumescccc!
dorina_s- 5
Vin si eu cu o dedicatie pentru pitulicea, in special pentru zilele ei de sambata.
Florin Popa- 6
Am mai primit o dedicatie
Bun si mesajul... Merit mai multa pauza. Chiar si atunci cand nu fac nimic, merit o pauza
Acuma, dintre cele doua dedicatii, e greu de spus care mi se potriveste mai bine. Imi place si Compact, dar si Queen. Sunt in dilema. Eu pe cine votez?
Bun si mesajul... Merit mai multa pauza. Chiar si atunci cand nu fac nimic, merit o pauza
Acuma, dintre cele doua dedicatii, e greu de spus care mi se potriveste mai bine. Imi place si Compact, dar si Queen. Sunt in dilema. Eu pe cine votez?
pitulicea- 6
Pagina 27 din 43 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43
Pagina 27 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum