DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 13 din 43
Pagina 13 din 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Pentru Pingu ca-i place Voltaj, si pentru Voltaj ca ne vor reprezenta la Eurovision 2015 !
Vizitator- Vizitator
Imi place piesa. :)Iar Voltaj si Vunk sunt formatiile mele favorite din Romania. Multumim, Aella. Nu stiam ca aceasta e melodia ce ne va reprezenta la Eurovision.
itina- 6
Cand am vazut titlul, nu m-am putut abtine. Am ascultat-o. Deci despre mamaliga era vorba?
Doro, nebuno, unde-ai gasit porcarioara asta?
Doro, nebuno, unde-ai gasit porcarioara asta?
pitulicea- 6
Hihihiii...hai ca-i tare, mamaliguta noastra cea aurie... astia pe afara ii spun Polenta, considerand-o o specialitate italieneasca, habar n-au ei ca romanii o mananca de secole
Vizitator- Vizitator
atat de simplu- 6
Multumim, Simpla, imi place Joe Cocker. Si pentru tine o melodie si pentru Vax, de asemenea, ca-i place si lui
Vizitator- Vizitator
Pe mine ma atinge mereu Joe Cocker si mai ales N'oubliez jamais , multumesc frumos Simply!
Imi place mult si dedicatia ptr. Simply si Vax, chiar daca nu e si ptr. mine am ascultat-o din nou cu placere
Imi place mult si dedicatia ptr. Simply si Vax, chiar daca nu e si ptr. mine am ascultat-o din nou cu placere
Vizitator- Vizitator
Multumesc mult Aella Paella ...inca 2-3 miliarde si suntem chit
Frumoasa melodie ...stie dne stie
Frumoasa melodie ...stie dne stie
Vax Populi- 2
Pagina 13 din 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Pagina 13 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum