DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 14 din 43
Pagina 14 din 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Pentru Doro, sunt convinsa ca-i va placea piesa. Pentru mine are multe amintiri, iar una din ele este cu o prietena din liceu care acum nu mai e printre noi, o prietena ce a auzit piesa la mine si nu s-a lasat pana ce nu i-am inregistrat-o si ei pe-o caseta audio. Se intampla cam acum 18 ani. Aproape o vesnicie.
atat de simplu- 6
Multumesc mult Simply Sigur ca imi place f. tare, este muzica adolescentei mele...ce vremuri! Mi-ai rascolit amintirile si ma bucur, ptr ca sunt amintiri placute
Vizitator- Vizitator
atat de simplu- 6
Am gasit doua dedicatii de la simpla pentru care nu i-am multumit la timp. Ii multumesc acum, dupa ce le-am ascultat. Joe Cocker imi place mult
pitulicea- 6
De la mine pentru mine Ultima melodie pe care am ascultat-o impreuna...
pitulicea- 6
O piesa de primavara pentru forumistele care abia o asteapta. Le mai intreb si dupa ce-o asculta daca e asa.
atat de simplu- 6
Superba piesa Simply, multumesc frumos! Dar ce are a face cu primavara, tot imi place si o astept, nu m-ai razgandit, sac!
Vizitator- Vizitator
ba daaaa, si ce bine ca-i asa , dar in cantecul asta nu mai exista speranta
Vizitator- Vizitator
Pagina 14 din 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Pagina 14 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum