DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 18 din 43
Pagina 18 din 43 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Ceva vesel
pentru Doro si cutu cutu ei si Wolff cu acoperisul sau de 40 de ani
pentru Doro si cutu cutu ei si Wolff cu acoperisul sau de 40 de ani
eledas- 4
Multumesc frumos Eledas, chiar m-a foarte bine dispus melodia!
Am si eu o dedicatie pentru Wolff, cu sincere felicitari ca a reusit sa se rupa de ''boala'' de care a suferit candva Sper sa inteleaga moldovneasca.
Am si eu o dedicatie pentru Wolff, cu sincere felicitari ca a reusit sa se rupa de ''boala'' de care a suferit candva Sper sa inteleaga moldovneasca.
Vizitator- Vizitator
Pentru ca lui Eledas ii place Pavel Stratan, ii dedic un cantecel vesel de-al lui...Stai tata oleaca nu ma bate..
Vizitator- Vizitator
Multumesc Doro!
Uite pentru tine Doro melodia mea de suflet din repertoriul lui
Uite pentru tine Doro melodia mea de suflet din repertoriul lui
eledas- 4
Iti multumesc tare frumos, Eledas, mi-a mers si mie direct la suflet! Nu stiu cum se face dar nu stiam melodia asta, asa ca surpriza si placerea mea au fost cu atat mai mari.
Vizitator- Vizitator
Nu pot sa dedic aceasta melodie cuiva special de pe forum, adica pot dar nu vereau! Asa ca dedic melodia celer ce vor fi asta seara aici online!
Este veche si eu la fel, poate de aceea o am acum pe repeat. Sa avem o seara placuta si sa ne bucuram intr-adevaratul sens al cuvantului de pacea ce inca troneaza in Europa!
Este veche si eu la fel, poate de aceea o am acum pe repeat. Sa avem o seara placuta si sa ne bucuram intr-adevaratul sens al cuvantului de pacea ce inca troneaza in Europa!
eledas- 4
Multe multumiri Eledas! si sa speram ca n-o sa vina vremea sa ducem dorul pacii.
Vizitator- Vizitator
As vrea sa dedic si eu tuturor forumistilor o superba melodie a Larei Fabian. Videoclipul urmator m-a emotionat profund, nu atat datorita minunatei piese, cat mai ales fanilor Larei, care au facut un mare show, si care in loc de ''Te iubesc'' i-au cantat ''Noi te iubim''. Nu este o interpretare normala a ''Je t'aime'' pentru ca este o interpretare colectiva, dar este extrem de impresionanta. Pentru voi!
offf, scuze, m-am prostit frigul , iata videclipul:
offf, scuze, m-am prostit frigul , iata videclipul:
Vizitator- Vizitator
Multumesc Doro, e interpetarea care imi place cel mai mult !
Vizitator- Vizitator
Multumesc , Doris ! Este interpretarea care imi face pielea de gaina de fiecare data cand o ascult
RALUCA- 6
Pagina 18 din 43 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
Pagina 18 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum