DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 4 din 43
Pagina 4 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
O dedicatie pentru RALUCA. Tot citind ce scrie ea pe la horoscop, simt ca melodia asta i se potriveste
pitulicea- 6
Wow, merci de idee, Aella !!! Dedic acasta melodie a mea cu si tie, cu drag !!!
sharp00714- 4
Am verificat la profil si nu am inca cerere de prietenie de la tine, Aella !!! Dar prietenii sunt buni... s-atat.
sharp00714- 4
O dedicatie pentru balabusta. Daca tot e mai liber azi, sa-si clateasca ochii cu ceva frumos... Nu numai ochii. Sa-si clateasca si urechile
pitulicea- 6
pitulicea a scris:Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Vad ca continui sa incalci regula. E greu de priceput ca nu se fac dedicatii "la gramada"?
pitulicea- 6
Dedic aceasta melodie mie si Ingerasului ce m-a trezit dimineata ! De aceasta data cred ca am folosit sintagma corecta. Multumesc de atentionare, pitu!
sharp00714- 4
Cum sa nu ne placa folk-ul, daca si ingerii o adora? Antrenanta melodie !
Vizitator- Vizitator
Pagina 4 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43
Pagina 4 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum