DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 2 din 43
Pagina 2 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Multa carne? M-am tot uitat la clip, de cand m-am topit, dar nu mi-ar fi trecut asta prin cap.
pitulicea- 6
Alt loc nu am gasit asa ca-i dedic aici melodia marelui scriitor din Caracal.
Pingu- 5
Multumim, Pingu! Numai ca io nu-s asa de rebel! Ma da' nu stiam cine-i Liviu Andrei asta si de ce tot ii dai cu scriitorasul asta! Baiatul asta e teafar la cap? Cred ca nu!
myrk- 6
Am facut o obsesie azi pentru melodia asta. Imi place rau de tot
I-o dedic lui paul-br... Cred ca si pe el o iubire l-ar readuce la viata
I-o dedic lui paul-br... Cred ca si pe el o iubire l-ar readuce la viata
pitulicea- 6
Cu toata simpatia pentru Tege De unde se vede ca totu-i relativ, el va regreta despartirea, eu ma voi imbata de bucurie cand se va intampla
Vizitator- Vizitator
cu totul de acord!!! da nu aud nici un vers contra lui Copy-Paste si a partidului sau! adica, PSD!!! sau astia-s niste ingerasi care zburatacesc de colo colo sub tirania basesciana?!?
tegeusa- 6
daca vrei caut si ceva dedicat lor, trebuie sa existe Asta avea alta tema
Vizitator- Vizitator
Faina dedicatia de la doro pentru tege. Acum am avut timp s-o ascult.
pitulicea- 6
astept replica lui Tege, ma apucasem aseara sa caut si anti psd, dar pentru ca gaseam tot contra lui antonescu+psd, m-am lasat pagubasa si m-am gandit sa-i las lui placerea.
Vizitator- Vizitator
aceasta piesa o dedic lui Pitu , e un videoclip lucrat de mine la pc , musica e una calda numai buna de ascultat in orice moment al zilei
paul_br- 2
Multumesc pentru dedicatie, paul. Stiu melodia. E Ocarina. O ascultam demult, pe la inceputul anilor '90. Aveam tot albumul.
La clip nu ma uit, nu am rabdare sa ma uit la clipuri de genul asta. Doar la videoclipuri originale... care-s facute profi
La clip nu ma uit, nu am rabdare sa ma uit la clipuri de genul asta. Doar la videoclipuri originale... care-s facute profi
pitulicea- 6
Pagina 2 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Pagina 2 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum