DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 41 din 43
Pagina 41 din 43 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Multumesc Annmarie pentru melodia urata pe care mi-ai dedicat-o Important e gestul si gandul
Mda, dragostea Sa plece si sa stea departe... daca cel drag cu tine n-o imparte
Mda, dragostea Sa plece si sa stea departe... daca cel drag cu tine n-o imparte
pitulicea- 6
Am trecut pe la ''citatul zilei '' , am vazut pareri despre o lume perfecta facuta de nu stiu cine si un iad ce ne este sortit daca nu traim dupa regulile acelei lumi minunate ... incepusem sa-mi scriu parerea dar mi-am zis ca e mai bine sa tac asta seara si sa ma consolez cu o melodie autodedicata , o melodie despre vise diferite , despre o viata traita intre infern si paradis ... un alt fel de infern si paradis ...
shadow- 6
Tot vorbeam astazi despre Francis Goya si a lui chitara : o melodie pe sufletul meu ... mic si negru
shadow- 6
O dedicatie pentru Vica, prin care ii urez inca o data: LA MULTI ANI!
pitulicea- 6
De vreo 2 zile ma gandesc sa-i dedic Simplei un pic de rock. Cum Canon in D suna un pic cam moale pentru gustul ei, am gasit un cover care, zic eu, suna bine.
myrk- 6
Oooo, ce dragut din partea ta Desi, puteai sa gandesti mai putin si sa te hotarasti mai repede
pitulicea- 6
D-apoi sunt sfasiat de indoieli. Ma autocenzurez puternic. Altfel, as fi un prolific (in postari).
Ma smeresc, adica.
Ma smeresc, adica.
myrk- 6
O dedicatie pentru mine Melodia pe care mi-a trimis-o iubirea mea asta-noapte, in timp ce dormeam... dupa scanteile de ieri Mama lui de vin!
pitulicea- 6
A, deci de asta te-ai perpelit toata noaptea! Telepatia functioneaza!
Poate si jonctioneaza, candva!
Poate si jonctioneaza, candva!
myrk- 6
Nu m-am perpelit Majoritatea gandurilor mele de asta noapte s-au invartit in jurul gresiei, parchetului si usilor ce urmeaza a mai fi montate, ca sa ma pot muta. Barbatii sunt pe locul doi
pitulicea- 6
Da, or fi, dar iti bruiaza sistemul defensiv de aparare sau dau atacuri energetice asupra sistemului.
myrk- 6
Foarte frumoasa colinda ne-ai adus, dar se potrivea mai bine la topicul "Muzica iernii". Acolo colindam si noi.
Aici doar dedicatii si asta nu era dedicata cuiva anume
Aici doar dedicatii si asta nu era dedicata cuiva anume
pitulicea- 6
Cu putina intarziere , o dedicatie pentru membrii activi ai forumului : un Craciun Fericit din toata inima !
shadow- 6
Pagina 41 din 43 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43
Pagina 41 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum