DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 40 din 43
Pagina 40 din 43 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Afurisitule.
Da' melodia asta stii ca-mi place. Ar trebui sa stii. Ba mai mult, mi-ar placea sa o dansez cu tine
Da' melodia asta stii ca-mi place. Ar trebui sa stii. Ba mai mult, mi-ar placea sa o dansez cu tine
pitulicea- 6
Mi-am amintit de-o piesa care ar putea sa evidentieze putin ziua asta de 8 Martie.Voiam sa pun piesa la "sa cante muzica", dar suna a dedicatie. Vreau sa pun piesa aici, dar trebuie sa i-o adresez unei anumite persoane. Asa ca dedic piesa asta... femeii din tine.
atat de simplu- 6
Cand am intrat pe Youtube, prima melodie pe care mi-a afisat-o a fost aceasta. M-am si gandit la myrk. Prin urmare, i-o dedic lui, chiar daca versurile nu se prea potrivesc in cazul nostru Era mai indicat sa i-o dedice sotia lui
Dar, pentru ca e ziua lui si-i doresc o zi fericita, dedicatia sa fie pentru myrk! LA MULTI ANI, om drag.
Dar, pentru ca e ziua lui si-i doresc o zi fericita, dedicatia sa fie pentru myrk! LA MULTI ANI, om drag.
pitulicea- 6
Multumesc. Din pacate, sotioara mea e bolnavioara. Dar pot fi fericit si cu lacrimi in ochi.
Lacrima ajuta vederii.
Imi place Kygo.
Lacrima ajuta vederii.
Imi place Kygo.
myrk- 6
O dedicatie pentru KryssMee. Poate il fac sa se razgandeasca si nu mai pleaca la munca in Anglia
Nu ca as avea vreun motiv sa-l retin, dar asa... sa ma amuz si sa mai agit spiritele
Nu ca as avea vreun motiv sa-l retin, dar asa... sa ma amuz si sa mai agit spiritele
pitulicea- 6
Nu-s de acord cu dedicatiile "la gramada", dar azi vreau sa fac o dedicatie pentru toti cei care se simt romani si-s mandri de asta
Cantarea asta am tot ascultat-o in ultima vreme si de fiecare data mi-a umplut ochii de lacrimi. Mai ales cand incepe preotul batran sa cante Sa-i dea Dumnezeu sanatate si viata lunga.
Multi huiduiesc biserica, mai mult din spirit de turma, dar biserica e cea care te invata sa ai o coloana vertebrala si sa fii om. Biserica ne tine uniti. Restul e doar ura si frustrate.
Cantarea asta am tot ascultat-o in ultima vreme si de fiecare data mi-a umplut ochii de lacrimi. Mai ales cand incepe preotul batran sa cante Sa-i dea Dumnezeu sanatate si viata lunga.
Multi huiduiesc biserica, mai mult din spirit de turma, dar biserica e cea care te invata sa ai o coloana vertebrala si sa fii om. Biserica ne tine uniti. Restul e doar ura si frustrate.
pitulicea- 6
pitulicea- 6
Ia sa-mi fac si eu o dedicatie , vad ca e la moda ... valijoara si in tren cu mine
shadow- 6
Daca iei un tren spre Cluj, anunta-ma si pe mine Poate bem o bere...sau un vin
pitulicea- 6
As fi vrut sa o dedic Pitulicei, oricum, nu cunosc pe nimeni intr-atat, incat sa dedic melodii, dar ascultand-o pana la sfarsit , nu mi-a placut, semn ca, titlul nu reprezinta ce crezi ca ar putea ascune....
Annmarie- 4
''Cat de departe gandul sa mi-l ascund ca sa nu-mi aminteasca de tine ?
Cat de adanc sa-mi ingrop inima ca sa nu se mai zbata in mine ?
Marea intreaga n-ar putea scufunda dragostea asta stii bine ,
Cat de departe as fugi tot n-ar fi prea departe , departe de tine ...''
O melodie exceptionala a celor de la Holograf , o reascult mereu cu placere : de dragoste n-ai unde fugi , nu te poti ascunde , vine si pleaca cand are ea chef ...
Cat de adanc sa-mi ingrop inima ca sa nu se mai zbata in mine ?
Marea intreaga n-ar putea scufunda dragostea asta stii bine ,
Cat de departe as fugi tot n-ar fi prea departe , departe de tine ...''
O melodie exceptionala a celor de la Holograf , o reascult mereu cu placere : de dragoste n-ai unde fugi , nu te poti ascunde , vine si pleaca cand are ea chef ...
shadow- 6
Pagina 40 din 43 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
Pagina 40 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum