MAREA
+8
Florin Popa
casp
dorina_s
SoulOfOcean
Wolff
itina
eledas
pitulicea
12 participanți
Pagina 7 din 7
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
MAREA
Rezumarea primului mesaj :
Ma-ntorc la tine iar si iar mare albastra,
Cum se intoarce valul tau vesnic la mal...
Un topic pentru cei care iubesc marea, pentru cei care se-ntorc la ea an de an si pleaca de fiecare data cu o noua fotografie.
Pentru toti cei carora le place s-o priveasca, s-o admire, s-o viseze... s-o fotografieze.
Toate imaginile care surprind marea in diverse ipostaze, momente ale zilei, anotimpuri, isi gasesc locul aici in galeria noastra foto.
Nu uitati sa adaugati fiecarei fotografii un comentariu si nu incarcati postarea cu mai mult de o fotografie.
Ma-ntorc la tine iar si iar mare albastra,
Cum se intoarce valul tau vesnic la mal...
Un topic pentru cei care iubesc marea, pentru cei care se-ntorc la ea an de an si pleaca de fiecare data cu o noua fotografie.
Pentru toti cei carora le place s-o priveasca, s-o admire, s-o viseze... s-o fotografieze.
Toate imaginile care surprind marea in diverse ipostaze, momente ale zilei, anotimpuri, isi gasesc locul aici in galeria noastra foto.
Nu uitati sa adaugati fiecarei fotografii un comentariu si nu incarcati postarea cu mai mult de o fotografie.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 22 Aug - 20:39, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: MAREA
Si eu care venisem pregatita sa-mi adancesc privirile in apa neagra a marii. Marea nu-i nicaieri, decat pe litoral
Oare de ce nu reusesti sa incarci pozele?
Oare de ce nu reusesti sa incarci pozele?
pitulicea- 6
Ce frumoasa e marea si ce dor mi-e de ea Multumim, Dorina, pentru imagini si pentru soare
In ce statiune zici ca esti?
In ce statiune zici ca esti?
pitulicea- 6
Saturn. Statiunea tineretilor mele Mi-e tare dor sa mai ajung acolo. Am auzit ca s-a facut o faleza tare frumoasa intre Saturn si Mangalia. Daca treceti pe acolo la plimbare, fa-i o poza sa vad si eu
pitulicea- 6
Ooooo, acum am vazut ce poze frumoase ne-a mai pus Dorina Ferice de ea ca a vazut marea.
Frumos au facut faleza si vad ca sunt si sezlonguri cu umbrelute.
Ne-ai pus o poza cu soarele si una cu luna
Frumos au facut faleza si vad ca sunt si sezlonguri cu umbrelute.
Ne-ai pus o poza cu soarele si una cu luna
pitulicea- 6
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 7 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum