MAREA
+8
Florin Popa
casp
dorina_s
SoulOfOcean
Wolff
itina
eledas
pitulicea
12 participanți
Pagina 2 din 7
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
MAREA
Rezumarea primului mesaj :
Ma-ntorc la tine iar si iar mare albastra,
Cum se intoarce valul tau vesnic la mal...
Un topic pentru cei care iubesc marea, pentru cei care se-ntorc la ea an de an si pleaca de fiecare data cu o noua fotografie.
Pentru toti cei carora le place s-o priveasca, s-o admire, s-o viseze... s-o fotografieze.
Toate imaginile care surprind marea in diverse ipostaze, momente ale zilei, anotimpuri, isi gasesc locul aici in galeria noastra foto.
Nu uitati sa adaugati fiecarei fotografii un comentariu si nu incarcati postarea cu mai mult de o fotografie.
Ma-ntorc la tine iar si iar mare albastra,
Cum se intoarce valul tau vesnic la mal...
Un topic pentru cei care iubesc marea, pentru cei care se-ntorc la ea an de an si pleaca de fiecare data cu o noua fotografie.
Pentru toti cei carora le place s-o priveasca, s-o admire, s-o viseze... s-o fotografieze.
Toate imaginile care surprind marea in diverse ipostaze, momente ale zilei, anotimpuri, isi gasesc locul aici in galeria noastra foto.
Nu uitati sa adaugati fiecarei fotografii un comentariu si nu incarcati postarea cu mai mult de o fotografie.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 22 Aug - 20:39, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: MAREA
La cat de mult calatoresti, sigur ai si tu poze cu marea. Asteptam sa ne incanti cu imaginile surprinse de tine
pitulicea- 6
wowow!!! mi-a taiat rasuflarea! SU-PERB!!!
Dar asa diferenta mare este intre aparatul foto si telefon? La mine camera face poze mai proaste decat telefonul
Dar asa diferenta mare este intre aparatul foto si telefon? La mine camera face poze mai proaste decat telefonul
Vizitator- Vizitator
Ai un zoom grozav, te invidiez ptr asta. Oricum, poza este de mare exceptie.
Vizitator- Vizitator
Ce frumos Si ce ciuda mi-e pe mine ca nu-s in stare sa ma trezesc la ora la care rasare soarele.
Felicitari, itina! Pentru poza si pentru efortul de-a te trezi. Superb rasarit. Cu poza asta sigur castigai un concurs
Felicitari, itina! Pentru poza si pentru efortul de-a te trezi. Superb rasarit. Cu poza asta sigur castigai un concurs
pitulicea- 6
Si o sa castige fara doar si poate, ca doar nu are doar pozele astea doua
Vizitator- Vizitator
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
V-am adus si eu o poza de la mare din septembrie... marea de la Mamaia 2015, ca tot ma trezeam devreme si era pacat sa nu surprind cateva instantanee. Nu am mai vazut-o de cel putin 10 ani( ma refer la marea din Romania). De fiecare data e diferit
V-am adus si eu o poza de la mare din septembrie... marea de la Mamaia 2015, ca tot ma trezeam devreme si era pacat sa nu surprind cateva instantanee. Nu am mai vazut-o de cel putin 10 ani( ma refer la marea din Romania). De fiecare data e diferit
dorina_s- 5
Foarte frumoasa foto. Imi plac culorile... De fiecare data e diferit...marea cu ale ei 1000 de fete
pitulicea- 6
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 2 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum