MAREA
+8
Florin Popa
casp
dorina_s
SoulOfOcean
Wolff
itina
eledas
pitulicea
12 participanți
Pagina 6 din 7
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
MAREA
Rezumarea primului mesaj :
Ma-ntorc la tine iar si iar mare albastra,
Cum se intoarce valul tau vesnic la mal...
Un topic pentru cei care iubesc marea, pentru cei care se-ntorc la ea an de an si pleaca de fiecare data cu o noua fotografie.
Pentru toti cei carora le place s-o priveasca, s-o admire, s-o viseze... s-o fotografieze.
Toate imaginile care surprind marea in diverse ipostaze, momente ale zilei, anotimpuri, isi gasesc locul aici in galeria noastra foto.
Nu uitati sa adaugati fiecarei fotografii un comentariu si nu incarcati postarea cu mai mult de o fotografie.
Ma-ntorc la tine iar si iar mare albastra,
Cum se intoarce valul tau vesnic la mal...
Un topic pentru cei care iubesc marea, pentru cei care se-ntorc la ea an de an si pleaca de fiecare data cu o noua fotografie.
Pentru toti cei carora le place s-o priveasca, s-o admire, s-o viseze... s-o fotografieze.
Toate imaginile care surprind marea in diverse ipostaze, momente ale zilei, anotimpuri, isi gasesc locul aici in galeria noastra foto.
Nu uitati sa adaugati fiecarei fotografii un comentariu si nu incarcati postarea cu mai mult de o fotografie.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 22 Aug - 20:39, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: MAREA
Ce frumos Cum ma faci tu sa visez la vacanta, la tinerete, la soare... la necuprins si cuprins.
pitulicea- 6
pitulicea a scris:Ce frumos Cum ma faci tu sa visez la vacanta, la tinerete, la soare... la necuprins si cuprins.
Nu uita..., suntem nemuritori...
ionutz72- 4
Eu lucrez pe mare , am locuit la malul marii. Sunt implicat cu ea de o viata . Nu putem traii unul fara altul
Marea Neagra, o intindere de multe mile , plina de mister precum o femeie. Capricioasa si imbufnata
Marea Neagra, o intindere de multe mile , plina de mister precum o femeie. Capricioasa si imbufnata
Florin1969- 1
La IMPORTANT, gasesti un tutorial. Dupa ce il parcurgi, sunt sigura ca te vei descurca
Rugamintea mea e sa nu pui mai mult de o poza pe zi si sa ne spui cateva cuvinte despre fiecare poza postata. Daca nu pui zeci de poze/zi, o sa putem si noi comenta la ele.
Rugamintea mea e sa nu pui mai mult de o poza pe zi si sa ne spui cateva cuvinte despre fiecare poza postata. Daca nu pui zeci de poze/zi, o sa putem si noi comenta la ele.
pitulicea- 6
Tot navingand pe forum am gasit subiectul cu marea si mi-am adus aminte ca am multe poze cu marea. Iubesc marea si soarele chiar daca in aceasta excurisie in Munte Negru nu am prins vreme atat de buna si a fost innorat mai tot timpul, "un colt" de mare de la Budva.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
dorina_s- 5
pitulicea și dorina_s apreciază acest mesaj
Woooow, ce frumos, chiar daca cerul e gri Frumoasa imaginea, calma marea, iar norii ii dau un farmec deosebit.
Ce ma bucur ca ti-ai amintit de topic. Asa mai vedem si noi marea - cei care nu am avut vacanta si n-am vazut-o pe viu. Sa ne pui in fiecare zi cate o poza, pana le termini Mai incata-ne privirile.
Ce ma bucur ca ti-ai amintit de topic. Asa mai vedem si noi marea - cei care nu am avut vacanta si n-am vazut-o pe viu. Sa ne pui in fiecare zi cate o poza, pana le termini Mai incata-ne privirile.
pitulicea- 6
Ai putea sa ne mai pui niste poze cu marea de prin excursiile tale mai vechi Ca sa mai treaca dorul. Si al tau si al nostru
pitulicea- 6
Acum vad mareaaaaaa
Woooooow, dar ce albastru Turcoaz de-a dreptul. Uimitor cata limpezime Multumim, Dorina, ca ne-ai incantat privirea. E superba imaginea. Deja ma apuca cheful de duca...
In ce tara e marea asta? Spune-ne cate ceva despre pozele pe care le pui, sa stim si noi ce vedem Mai ales eu, care nu-s prea umblata
Woooooow, dar ce albastru Turcoaz de-a dreptul. Uimitor cata limpezime Multumim, Dorina, ca ne-ai incantat privirea. E superba imaginea. Deja ma apuca cheful de duca...
In ce tara e marea asta? Spune-ne cate ceva despre pozele pe care le pui, sa stim si noi ce vedem Mai ales eu, care nu-s prea umblata
pitulicea- 6
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 6 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum