MAREA
+8
Florin Popa
casp
dorina_s
SoulOfOcean
Wolff
itina
eledas
pitulicea
12 participanți
Pagina 5 din 7
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
MAREA
Rezumarea primului mesaj :
Ma-ntorc la tine iar si iar mare albastra,
Cum se intoarce valul tau vesnic la mal...
Un topic pentru cei care iubesc marea, pentru cei care se-ntorc la ea an de an si pleaca de fiecare data cu o noua fotografie.
Pentru toti cei carora le place s-o priveasca, s-o admire, s-o viseze... s-o fotografieze.
Toate imaginile care surprind marea in diverse ipostaze, momente ale zilei, anotimpuri, isi gasesc locul aici in galeria noastra foto.
Nu uitati sa adaugati fiecarei fotografii un comentariu si nu incarcati postarea cu mai mult de o fotografie.
Ma-ntorc la tine iar si iar mare albastra,
Cum se intoarce valul tau vesnic la mal...
Un topic pentru cei care iubesc marea, pentru cei care se-ntorc la ea an de an si pleaca de fiecare data cu o noua fotografie.
Pentru toti cei carora le place s-o priveasca, s-o admire, s-o viseze... s-o fotografieze.
Toate imaginile care surprind marea in diverse ipostaze, momente ale zilei, anotimpuri, isi gasesc locul aici in galeria noastra foto.
Nu uitati sa adaugati fiecarei fotografii un comentariu si nu incarcati postarea cu mai mult de o fotografie.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 22 Aug 2015 - 20:39, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: MAREA
Doamne, frumoasa-i marea De imaginea ei nu ma satur niciodata... Frumoase poze ati pus. Acum le-am vazut si pe ale lui Florin
Superbe peisaje. Mi-e dor de o vacanta la mare
Superbe peisaje. Mi-e dor de o vacanta la mare
pitulicea- 6
Si mie mi-e dor. De mare, de munte, de padure, de gradina, de spatii largi, de orizontul obisnuit.
Foarte frumoase pozele lui Florin,parca se simte briza calduta
Foarte frumoase pozele lui Florin,parca se simte briza calduta
Annmarie- 4
Frumos cer, frumos soare, frumoasa imagine ne-ai adus pe forum, in miez de iarna
pitulicea- 6
Ai marea sub nas. Si Doamne, ce frumoasa e Cat de diferit arata, de la o poza la alta, ca un actor care imbraca sute de costume, pentru diferite roluri.
pitulicea- 6
Acolo e o insula? Credeam ca e un nor Superbe!
Ce invalmaseala de nori in a doua. Imi place cerul plin de nori "furiosi" Se vede si o bucatica de curcubeu strapungand zidul de nori.
Ce invalmaseala de nori in a doua. Imi place cerul plin de nori "furiosi" Se vede si o bucatica de curcubeu strapungand zidul de nori.
pitulicea- 6
Da, acolo e o insula italiana, o poti confunda cu un nor cand esti foarte departe...dar sigur nu dai peste ea cand te apropii
ionutz72- 4
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 5 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum