MAREA
+8
Florin Popa
casp
dorina_s
SoulOfOcean
Wolff
itina
eledas
pitulicea
12 participanți
Pagina 4 din 7
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
MAREA
Rezumarea primului mesaj :
Ma-ntorc la tine iar si iar mare albastra,
Cum se intoarce valul tau vesnic la mal...
Un topic pentru cei care iubesc marea, pentru cei care se-ntorc la ea an de an si pleaca de fiecare data cu o noua fotografie.
Pentru toti cei carora le place s-o priveasca, s-o admire, s-o viseze... s-o fotografieze.
Toate imaginile care surprind marea in diverse ipostaze, momente ale zilei, anotimpuri, isi gasesc locul aici in galeria noastra foto.
Nu uitati sa adaugati fiecarei fotografii un comentariu si nu incarcati postarea cu mai mult de o fotografie.
Ma-ntorc la tine iar si iar mare albastra,
Cum se intoarce valul tau vesnic la mal...
Un topic pentru cei care iubesc marea, pentru cei care se-ntorc la ea an de an si pleaca de fiecare data cu o noua fotografie.
Pentru toti cei carora le place s-o priveasca, s-o admire, s-o viseze... s-o fotografieze.
Toate imaginile care surprind marea in diverse ipostaze, momente ale zilei, anotimpuri, isi gasesc locul aici in galeria noastra foto.
Nu uitati sa adaugati fiecarei fotografii un comentariu si nu incarcati postarea cu mai mult de o fotografie.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 22 Aug - 20:39, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: MAREA
Foarte frumos, la mine sunt -14 grade si ma minunez cum la tine sunt -7. Dar, fiecare cu norocul lui.
Vizitator- Vizitator
Aoleo, de cand n-am mai trecut prin topicul asta. Abia acum am vazut ultima poza postata de casp. Foarte frumoasa
O mare rece si una calda.
Superb rasaritul de soare Il tot privesc si parca nu ma satur. Cerul incandescent, marea linistita... parca aud si muzica lui Ravel O atmosfera perfecta.
O mare rece si una calda.
Superb rasaritul de soare Il tot privesc si parca nu ma satur. Cerul incandescent, marea linistita... parca aud si muzica lui Ravel O atmosfera perfecta.
pitulicea- 6
Foarte frumos. Ca o pictura. Vad si-un pescarus in zbor... daca o fi pescarus. Artistica poza. Imi place mult Un orizont nedeslusit.
pitulicea- 6
Frumoasa foto. Chiar iti da o senzatie de pericol.... desi nu-i o ceata foarte mare si deasa.
pitulicea- 6
Ce frumos, ce frumos
Ce linistita e marea. Pe vremuri, cand mergeam in Vama, erau valuri imense.
Asteptam si urmatoarele poze... in urmatoarele zile. Sa nu facem excese, nu?
Ce linistita e marea. Pe vremuri, cand mergeam in Vama, erau valuri imense.
Asteptam si urmatoarele poze... in urmatoarele zile. Sa nu facem excese, nu?
pitulicea- 6
Să şti că aşa am prins şi eu, doar valuri mari. Anul ăsta au alternat de la o zi la alta....3 zile cod roşu, restul zilelor marea era liniştită ca pe un lac
SoulOfOcean- 2
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 4 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum