MAREA
+8
Florin Popa
casp
dorina_s
SoulOfOcean
Wolff
itina
eledas
pitulicea
12 participanți
Pagina 3 din 7
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
MAREA
Rezumarea primului mesaj :
Ma-ntorc la tine iar si iar mare albastra,
Cum se intoarce valul tau vesnic la mal...
Un topic pentru cei care iubesc marea, pentru cei care se-ntorc la ea an de an si pleaca de fiecare data cu o noua fotografie.
Pentru toti cei carora le place s-o priveasca, s-o admire, s-o viseze... s-o fotografieze.
Toate imaginile care surprind marea in diverse ipostaze, momente ale zilei, anotimpuri, isi gasesc locul aici in galeria noastra foto.
Nu uitati sa adaugati fiecarei fotografii un comentariu si nu incarcati postarea cu mai mult de o fotografie.
Ma-ntorc la tine iar si iar mare albastra,
Cum se intoarce valul tau vesnic la mal...
Un topic pentru cei care iubesc marea, pentru cei care se-ntorc la ea an de an si pleaca de fiecare data cu o noua fotografie.
Pentru toti cei carora le place s-o priveasca, s-o admire, s-o viseze... s-o fotografieze.
Toate imaginile care surprind marea in diverse ipostaze, momente ale zilei, anotimpuri, isi gasesc locul aici in galeria noastra foto.
Nu uitati sa adaugati fiecarei fotografii un comentariu si nu incarcati postarea cu mai mult de o fotografie.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 22 Aug - 20:39, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: MAREA
Frumoasa marea noastra, dar sigur este si rece acum, cred ca aveai mainile inghetate de frig Casp si nu i-ai mai simtit raceala
Vizitator- Vizitator
cu siguranta NU hotarat, doro Imi place frigul.. zapada.. cred ca am fost eschimos intr-o viata anterioara
casp- 3
Ce bine ca ne arata cineva marea si iarna Noi, de obicei, o vedem vara.
Casp, te asteptam si cu alte poze. Sigur ai multe pentru topicul acesta, iar cele facute iarna, mai ales daca prinzi si niste "gheata la mal", vor fi de senzatie.
Casp, te asteptam si cu alte poze. Sigur ai multe pentru topicul acesta, iar cele facute iarna, mai ales daca prinzi si niste "gheata la mal", vor fi de senzatie.
pitulicea- 6
Nu prea am poze, acum drumul spre Mangalia e inchis, dar cum mai ajung, voi mai face. Le voi posta la galerie, pe undeva, sa nu vedeti marea cu picatura
casp- 3
Frumos, dar eu voiam sa vad si putina gheata pe-acolo Gheata, zapada, chestii de-astea de sezon
Oricum, m-ai facut sa-mi fie dor de mare
Oricum, m-ai facut sa-mi fie dor de mare
pitulicea- 6
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 3 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum