Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 5 din 51
Pagina 5 din 51 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28 ... 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
La 30 iulie 1958 - S-a născut Kate Bush, cântăreaţă şi compozitoare britanică.
Nu stiu voua, dar mie imi place tare mult fata asta.... E "altfel" si e grozava
Nu stiu voua, dar mie imi place tare mult fata asta.... E "altfel" si e grozava
pitulicea- 6
La 30 iulie 1950 - S-a născut Frank Stallone, cântăreţ american, fratele lui Silvester Stallone.
Anul trecut, exact in aceasta zi si la aceasta rubrica am aflat despre existenta lui. Intre timp am uitat, iar azi imi reamintesc, cu aceeasi ocazie
Anul trecut, exact in aceasta zi si la aceasta rubrica am aflat despre existenta lui. Intre timp am uitat, iar azi imi reamintesc, cu aceeasi ocazie
pitulicea- 6
Inca unul din "baietii cantatori" care ma incanta
La 30 iulie 1941 - S-a născut Paul Anka, cântăreţ şi compozitor canadian.
La 30 iulie 1941 - S-a născut Paul Anka, cântăreţ şi compozitor canadian.
pitulicea- 6
Kate B. si Paul A. imi plac si mie, dar fratiorul nu-mi spune mare lucru din pct. de vedere muzical, doar ca m-am mirat ca exista, si-mi place cum se misca
Vizitator- Vizitator
Si eu m-am mirat ca exista... cand am aflat.
De-asta a si ramas necunoscut, pentru ca nu s-a remarcat prin nimic
De-asta a si ramas necunoscut, pentru ca nu s-a remarcat prin nimic
pitulicea- 6
La 31 iulie 1949 - S-a născut Mircea Baniciu, vocalist, chitarist şi compozitor român (Phoenix, Pasărea Colibri).
Cum sa nu-i dorim La multi ani unei voci ca a lui Baniciu?
Cum sa nu-i dorim La multi ani unei voci ca a lui Baniciu?
pitulicea- 6
Sa ne umplem de veselie. Muzica buna, soare.... ganduri de vacanta la tara!
pitulicea- 6
La 31 iulie 1942 - S-a născut Daniel Boone (Peter Lee Sterling), vocalist şi compozitor britanic (Beachcombers).
Inca un sarbatorit al zilei. Nu-i celebru, dar melodia asta e draguta si merita ascultata. Iti inveseleste ziua... chiar daca-i una de joi
Inca un sarbatorit al zilei. Nu-i celebru, dar melodia asta e draguta si merita ascultata. Iti inveseleste ziua... chiar daca-i una de joi
pitulicea- 6
Inca un aniversat, care canta bine
La 31 iulie 1943 - S-a născut Lobo (Kent Lavoie), , vocalist, chitarist şi compozitor american (Rumours, Sugar Beat, Legends, Wolfpack).
La 31 iulie 1943 - S-a născut Lobo (Kent Lavoie), , vocalist, chitarist şi compozitor american (Rumours, Sugar Beat, Legends, Wolfpack).
pitulicea- 6
Thomas Richard „Tommy” Bolin (n. 1 august 1951, Sioux City, Iowa, d. 4 decembrie 1976) a fost un chitarist american, cunoscut pentru activitatea sa cu Zephyr (1969–1971), The James Gang (1973–1974), Deep Purple (1975–1976), cântând și solo.
Vizitator- Vizitator
Tudor Gheorghe este un cântăreț, compozitor și actor român, născut la 1 august 1945
Vizitator- Vizitator
Pagina 5 din 51 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28 ... 51
Pagina 5 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum