Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 4 din 51
Pagina 4 din 51 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
La 24 iulie 1934 - S-a născut Alexandru Jula, solist de muzică uşoară din România.
Imi placea cand eram mica. Atunci aveam gusturi si mai siropoase ca acum
Imi placea cand eram mica. Atunci aveam gusturi si mai siropoase ca acum
pitulicea- 6
La 26 iulie 1943 - S-a născut Mick (Michael Philip) Jagger, vocalist, chitarist, muzicuţist, compozitor şi actor britanic (The Rolling Stones).
O legenda a muzicii Uratel, uratel, dar canta bine
O legenda a muzicii Uratel, uratel, dar canta bine
pitulicea- 6
La 26 iulie 1942 - S-a născut Dobie Gray (Leonard Victor Ainsworth), cântăreţ, compozitor şi actor american.
N-am auzit despre el, dar merita ascultat, macar de ziua lui
N-am auzit despre el, dar merita ascultat, macar de ziua lui
pitulicea- 6
Inca un sarbatorit al zilei pe care vreau sa vi-l prezint. Sigur nu-l cunoasteti Nici eu!
La 26 iulie 1941 - S-a născut Brenton Wood (Alfred Smith), cântăreţ, compozitr şi pianist american (Little Freddy & The Rockets).
La 26 iulie 1941 - S-a născut Brenton Wood (Alfred Smith), cântăreţ, compozitr şi pianist american (Little Freddy & The Rockets).
pitulicea- 6
Super tare muzicutistul de Jagger.
Roger Meddows-Taylor, cunoscut mai ales ca Roger Taylor (născut la 26 iulie 1949, King's Lynn, Norfolk, Regatul Unit) este un muzician englez polivalent, cel mai bine cunoscut ca bateristul formației de muzică rock Queen.
Roger Meddows-Taylor, cunoscut mai ales ca Roger Taylor (născut la 26 iulie 1949, King's Lynn, Norfolk, Regatul Unit) este un muzician englez polivalent, cel mai bine cunoscut ca bateristul formației de muzică rock Queen.
Vizitator- Vizitator
La 28 iulie 1962 - S-a născut Rachel Sweet, cântăreaţă şi compozitoare americană.
Cum de n-am auzit deloc de fata asta?
Cum de n-am auzit deloc de fata asta?
pitulicea- 6
Mai ascultam, sa vedem despre ce-i vorba... Imi place glasul ei, dar nu-mi plac melodiile... Risipa
pitulicea- 6
de numele ei nici eu nu am auzit, dar stiu bine prima melodie, ma mir ca n-ai mai auzit-o pana acum. E drept ca dupa revolutie nu s-a mai difuzat asemenea muzica la noi.
Vizitator- Vizitator
Melodia o stiu, dar in interpretarea fetelor de la The Crystals Pe ele le-am ascultat mai des, pentru ca-mi place mult Oldies.
pitulicea- 6
Pagina 4 din 51 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 51
Pagina 4 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum