Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 1 din 51
Pagina 1 din 51 • 1, 2, 3 ... 26 ... 51
Aniversari pe portativ
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
La 10 iulie 1951 - S-a născut Vasile Şeicaru, autor si cântăreţ român de muzică folk.
Mereu m-au incantat melodiile lui Seicaru. Ma bucur ca exista...
Mereu m-au incantat melodiile lui Seicaru. Ma bucur ca exista...
pitulicea- 6
La 11 iulie 1959 - S-a născut Suzanne Vega, cântăreaţă americană.
A rasunat o vreme, pe la inceputul anilor '90, dupa care n-am mai auzit nimic despre ea....
A rasunat o vreme, pe la inceputul anilor '90, dupa care n-am mai auzit nimic despre ea....
pitulicea- 6
Si o alta melodie cunoscuta... ascultata si ras-ascultata la acea vreme
pitulicea- 6
La 12 iulie 1948 - S-a născut Walter Egan, cântăreţ şi compozitor american.
Eu sunt curioasa sa-l ascult
Eu sunt curioasa sa-l ascult
pitulicea- 6
Cornel Fugaru (n. 2 decembrie 1940, București; d. 13 iulie 2011, București) a fost un compozitor de muzică ușoară, solist vocal și instrumentist român, lider al formației Sincron.
Vizitator- Vizitator
La 14 iulie 1967 - S-a născut Mădălina Manole, solistă de muzică uşoară.
Nu mi-a placut prea mult Madalina, decat la debut. Melodia asta cred ca a fost singura ei melodie pe care am ascultat-o cu placere...
Nu mi-a placut prea mult Madalina, decat la debut. Melodia asta cred ca a fost singura ei melodie pe care am ascultat-o cu placere...
pitulicea- 6
Am mai ales o piesa din repertoriul ei... Am ales-o dupa titlu Mai mult de doua melodii de-ale Madalinei nu pot asculta. Ma irita glasul ei
pitulicea- 6
La 15 iulie 1953 - S-a născut Alicia Bridges, cântăreaţă şi compozitoare americană.
N-am ascultat-o prea des.... dar nici chiar o "straina" nu e
N-am ascultat-o prea des.... dar nici chiar o "straina" nu e
pitulicea- 6
Inca o aniversata
La 15 iulie 1946 - S-a născut Linda Ronstadt, cântăreaţă americană.
La 15 iulie 1946 - S-a născut Linda Ronstadt, cântăreaţă americană.
pitulicea- 6
Pagina 1 din 51 • 1, 2, 3 ... 26 ... 51
Pagina 1 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum