Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 3 din 51
Pagina 3 din 51 • 1, 2, 3, 4 ... 27 ... 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
Inca o aniversare. De data aceasta e vorba de o voce draga mie...
1947 - S-a născut Cat Stevens (Stephen Demetri Georgiou) (Yusuf Islam), cântăreţ, chitarist şi compozitor britanic.
1947 - S-a născut Cat Stevens (Stephen Demetri Georgiou) (Yusuf Islam), cântăreţ, chitarist şi compozitor britanic.
pitulicea- 6
Inca una din melodiile lui, pe care o ascult oricand cu placere
pitulicea- 6
Frumoase voci.
1971 - S-a nascut Charlotte Gainsbourg, actriță și cântăreață franceză. Desi s-a nascut in Anglia, a crescut in Franta. Este fiica actritei si cantaretei britanice Jane Birkin si a actorului si cantaretului francez Serge Gainsbourg. Bunica din partea mamei, Judy Campbell, a fost de asemenea actrita, iar unchiul sau, Andrew Birkin, este scenarist. Acesta a scris scenariul filmului "The Cement Garden" (1993), in care a jucat Charlotte. A jucat si in Nymphomaniac.
1971 - S-a nascut Charlotte Gainsbourg, actriță și cântăreață franceză. Desi s-a nascut in Anglia, a crescut in Franta. Este fiica actritei si cantaretei britanice Jane Birkin si a actorului si cantaretului francez Serge Gainsbourg. Bunica din partea mamei, Judy Campbell, a fost de asemenea actrita, iar unchiul sau, Andrew Birkin, este scenarist. Acesta a scris scenariul filmului "The Cement Garden" (1993), in care a jucat Charlotte. A jucat si in Nymphomaniac.
Vizitator- Vizitator
La 22 iulie 1967 - S-a născut Ileana Şipoteanu, solistă de muzică uşoară.
Tare draga mi-a fost Ileana si tare mult imi plac - inca - melodiile ei.
Tare draga mi-a fost Ileana si tare mult imi plac - inca - melodiile ei.
pitulicea- 6
Inca una din melodiile care, la fel ca si vinul, imi pare tot mai buna cu cat se invecheste
pitulicea- 6
La 22 iulie 1946 - S-a născut Mirelle Mathieu, cântăreaţă franceză.
O alta sarbatorita la care tin mult si pe care am ascultat-o zile in sir in copilarie.
Am ales o melodie de care eram indragostita pe vremuri... Superba
O alta sarbatorita la care tin mult si pe care am ascultat-o zile in sir in copilarie.
Am ales o melodie de care eram indragostita pe vremuri... Superba
pitulicea- 6
Frumoase si talentate sarbatorite avem azi. Sa n-o uitam Pe Selena Gomez, care s-a nascut in 1992
Vizitator- Vizitator
Pe 23 iulie 1965 s- a nascut Saul Hudson aka Slash, unul dintre cei mai de seamă chitariști ai tuturor timpurilor, membru al formațiilor Guns'N'Roses și Velvet Revolver
Vizitator- Vizitator
Pe 23 iulie 1961- S-a nascut Martin Lee Gore, membru al formatiei britanice Depeche Mode
Vizitator- Vizitator
La 24 iulie 1970 - S-a născut Jennifer Lopez, actriţă şi cântăreaţă americană.
Nu-s eu mare fan J.Lo, dar trebuie sa recunosc ca e sexy fata asta
Nu-s eu mare fan J.Lo, dar trebuie sa recunosc ca e sexy fata asta
pitulicea- 6
Pagina 3 din 51 • 1, 2, 3, 4 ... 27 ... 51
Pagina 3 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum