Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 28 din 51
Pagina 28 din 51 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
Tot pe 9 mai dar in 1950 s-a nascut cantareata americana Rebbie Jackson, sora regretatului Michael Jackson, cea mai mare dintre fratii ei. Ascultam melodia Centipede al carei titlu a fost ales de Michael.
Vizitator- Vizitator
29 mai 1945 - S-a nascut Garry Broker, fondator al trupei Procol Harum. Desi preferata mea este A Whiter Shade of Pale, propun pentru astazi Homburg
Vizitator- Vizitator
Pe cand Rabbie Jackson a implinit 6 ani, adica pe 29 mai 1956 a primit in dar o surioara care a cochetat cu modelingul dar si canta : La Toya Jackson
Vizitator- Vizitator
31 mai 1954, La Braila s-a nascut Nicu Alifantis, cunoscut cantaret folk, dar si poet si actor.
Vizitator- Vizitator
Pe 3 iunie 1972 s-a nascut Aurelian Temisan. Nu prea mai canta, mai mult jurizeaza, dar are cateva melodii dragute.
Vizitator- Vizitator
Suzi Quatro s-a nascut pe 3 iunie 1950. Voce superba, imi place duetul cu Chris Norman, care s-a clasat in 1979 pe locul #4.
Vizitator- Vizitator
Prince Rogers Nelson (n. 7 iunie, 1958 în Minneapolis, Minnesota). E binecunoscuta rivalitatea dinte el si Michael Jackson, dupa parerea mea nu s-a ridicat la nivelul lui Michael, dar a reusit sa ramana in viata.
Vizitator- Vizitator
Sir Thomas Jones Woodward (n. 7 iunie 1940), cunoscut sub numele de scenă Tom Jones, este un cântăreț de muzică ușoară galez. Are melodii superbe dar preferata ramane Delilah.
Vizitator- Vizitator
Dean Martin (n. 7 iunie 1917, Steubenville, Ohio - d. 25 decembrie 1995) ne-a incantat cu muzica lui dar si cu rolurile din filmele in care a jucat. Frumos barbat !
Vizitator- Vizitator
Pe 8 iunie 1940 s-a nascut Nancy Sinatra, cantareata si actrita, fiica lui Frank Sinatra. Imi place cantecul asta la nebunie.
Ultima editare efectuata de catre aella in Mar 9 Iun - 10:24, editata de 1 ori
Vizitator- Vizitator
Pe 8 iunie 1965 s-a nascut Robert Pillatus, solist german, Milli Vanilli
Vizitator- Vizitator
Pe 8 iunie 1951 s-a nascut Bonnie Tyler (născută Gaynor Hopkins Sullivan), voce inconfundabila.
Vizitator- Vizitator
Adrian "Baciu" Igrișan (n. 8 iunie 1972, Arad) este vocalistul formației Cargo.Desi personal il ador pe Kempes, nu pot sa-i recunosc calitatile vocale. Oricum, Cargo ramane formatia mea preferata de muzica rock romaneasca.
Vizitator- Vizitator
Pe 9 iunie 1982 s-a nascut Stefan Relu Mihalache, cunoscut cel mai bine dupa numele de scena, Conect-R, care ne-a intoxicat cu vara lui in care nu doarme dar Tren de noapte imi place.
Vizitator- Vizitator
Pagina 28 din 51 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 51
Pagina 28 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum