Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 6 din 51
Pagina 6 din 51 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
Chitaristul Tommy face prea multa galagie pentru gustul meu, in schimb, Tudor Gheorge, ma rascoleste pana-n adancul sufletului
pitulicea- 6
Kristian Eivind Espedal (n. 7 august 1975), mai bine cunoscut sub numele de scenă Gaahl, a fost solistul vocal al formației norvegiene de black metal Gorgoroth. În prezent Gaahl face parte din formațiile God Seed și Wardruna.
Vizitator- Vizitator
Pe 7 august 1974, s-a nascut Dana Dawson, cântăreață americană de muzică pop rock și rhythm and blues (d. 2010) Foarte cunoscută în anii 1990 datorită hiturilor "3 Is Family", "Tell Me Bonita" sau "Romantic World", Dana Dawson a ajuns de mai multe ori în fruntea clasamentelor europene
Vizitator- Vizitator
Bruce Dickinson (n. 7 august 1958, Worksop, Anglia) este solistul vocal al faimoasei trupe britanice de heavy metal, Iron Maiden. Este cunoscut și pentru cariera sa solo, fiind de asemenea și scriitor, scrimer, pilot de avion, prezentator radio/TV.
Vizitator- Vizitator
Cata galagie poate face omul asta La Gaahl ma refer.
Dana Dawson e o dulce... si melodia e foarte frumoasa. Am ascultat-o de nenumarate ori la vremea ei...
Dana Dawson e o dulce... si melodia e foarte frumoasa. Am ascultat-o de nenumarate ori la vremea ei...
pitulicea- 6
Tatiana Stepa (n. 21 aprilie 1963, Lupeni, județul Hunedoara - d. 7 august 2009, București) a fost o cântăreață română de muzică folk. - Dumnezeu s-o odihneasca in pace !
Vizitator- Vizitator
Bruce Dickinson....frumoasa voce N-are cum sa nu-mi placa....
Frumoasa voce si a Tatianei. Nu stiam ca a murit Atat de tanara.... Oare de ce a murit?
Frumoasa voce si a Tatianei. Nu stiam ca a murit Atat de tanara.... Oare de ce a murit?
pitulicea- 6
Suferea de cancer uterin. A fost prigonita de regimul ceausist, a lucrat 11 ani in mina Lupeni.
Vizitator- Vizitator
Cancer de col uterin. Stiam ca avea cancer, dar nu stiam ca de col. La asta, te cureti in maxim 5 luni, rapid. Ea, saraca, a mai trait 5 ani. Pacat...
myrk- 6
Pe 9 august 1963 s-a nascut Whitney Houston. Pe 11 februarie 2012, a murit din cauze necunoscute la Beverly Hilton Hotel în Beverly Hills, California. Rapoartele toxicologice ulterioare au arătat că ea s-a înecat accidental în cadă din cauza efectelor consumului cronic de cocaină și a boli de inimă
Vizitator- Vizitator
La 21 august 1938 - S-a născut Kenny Rogers, actor şi cântăreţ american de muzică country.
O voce incantatoare Si o melodie pe masura.....
O voce incantatoare Si o melodie pe masura.....
pitulicea- 6
Frumoasa. Si Kenny sa traiasca!
Si Whitney canta dumnezeieste. Pacat.
Si Whitney canta dumnezeieste. Pacat.
myrk- 6
Pagina 6 din 51 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 51
Pagina 6 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum