La taclale printre oale
+44
Annmarie
Vica
myrk
doorina
RALUCA
Queensland
itina
shu
adya
coco114
Pingu
simplicity
elis27
Obi-Wan Kenobi
JeSsYkA
mielusica
freda white
Violoncella
Melodia
parwous
ionutz72
tegeusa
oli
seaman65
remusn1
lynn
Nana_Duval
fotohobby
Mr Nobody
Adriatica
daffy_
atat de simplu
mrs nobody
dragos
aspidistra76
mari
Neeo_2005
Hagu_chan
habibi77
snow
Radu
gabica
shadow
pitulicea
48 participanți
Pagina 36 din 63
Pagina 36 din 63 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 49 ... 63
La taclale printre oale
Rezumarea primului mesaj :
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Sam 6 Mar - 10:25, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: La taclale printre oale
Cum il bagi in cuptor? La punga, sau pe sticla? Ori simplu...in tava?
pitulicea- 6
Simplu , in tava , e prima data cand fac ...daca nu iese bine nu pun poze ...e aproape gata , tre' sa apara si doamnele ...intru mai tarziu ...
shadow- 6
In uleiul cu condimente care a ramas dupa ce am scos carnea ,am amestecat bine cartofii apoi i-am asezat pe tava in jurul puiului ... aici am gresit oarecum : dupa cca 40 de minute cartofii au fost gata dar carnea nu era bine patrunsa - am scos cartofii si am mai lasat puiul inca 10 minute - a iesit perfect ...
Uitam : inainte de a ''da foc'' am adaugat si putin vin alb ...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Uitam : inainte de a ''da foc'' am adaugat si putin vin alb ...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
shadow- 6
Te-ai descurcat de minune
Eu nu fac cartofii si puiul impreuna, tocmai din acest motiv. Puiul are nevoie de mai mult timp...
Eu nu fac cartofii si puiul impreuna, tocmai din acest motiv. Puiul are nevoie de mai mult timp...
pitulicea- 6
Fac iar tocanita de inimi si pipote. Miroase bestial la mine-n bucatarie Tare-mi place felul asta de mancare Poate ma indur maine sa fac si-o mamaliga langa ea. Ar merge perfect.
pitulicea- 6
E tare buna tocanitza de pipote ... daca iti plac ciupercile sa incerci odata sa pui , cam la doua parti pipote o parte ciuperci ...daca mai e si mamaligutza , alung musafirii
Eu toc doi pui , pentru piftele si perisoare in ciorba ... .
Eu toc doi pui , pentru piftele si perisoare in ciorba ... .
shadow- 6
Am mancat si cu ciuperci. E grozava combinatia
Mi-a iesit tare buna. Fac ce fac si iar sunt langa cratita... Nu ma satur sa "gust"
Mi-a iesit tare buna. Fac ce fac si iar sunt langa cratita... Nu ma satur sa "gust"
pitulicea- 6
Parca ma vad pe mine cand am astfel de mancare : fac ce fac si iar ''fur'' cate o pipota sau doua trei inimi , din cratitza ...
shadow- 6
Eu le-am facut baietilor niste spaghete milaneze, ca sa nu ma acuze ca nu le-am dat nimic de mancare.
Ciupercute, sunca de Praga si niste piept de pui taiat cubulete, prajite in tigaie, cu o urma de ulei in care-am calit niste ceapa taiata fideluta, un sos de rosii cu putin piper si busuioc, apoi totul amestecat si turnat peste pastele fierte, sau pastele turnate in tigaia cu sos.
Mencinicopschi zice ca trebuie sa folosim spaghete (orice paste) din grau dur, asa ca uitati-va sa fie facute din faina de grau dur.
Le-am mai facut baietilor si fundite de la Barilla, dar desi sunt aceleasi paste cu spaghetele, nu s-au dat in vant dupa ele.
Ciupercute, sunca de Praga si niste piept de pui taiat cubulete, prajite in tigaie, cu o urma de ulei in care-am calit niste ceapa taiata fideluta, un sos de rosii cu putin piper si busuioc, apoi totul amestecat si turnat peste pastele fierte, sau pastele turnate in tigaia cu sos.
Mencinicopschi zice ca trebuie sa folosim spaghete (orice paste) din grau dur, asa ca uitati-va sa fie facute din faina de grau dur.
Le-am mai facut baietilor si fundite de la Barilla, dar desi sunt aceleasi paste cu spaghetele, nu s-au dat in vant dupa ele.
seaman65- 6
Imi faci pofta. N-am mai facut spaghetti de ceva vreme. O sa fac cat de curand
pitulicea- 6
azi....
ciorba de fasole cu afumatura si o ratza rebela pe varza (ca sa nu mai faca galagie)
pana se fac toate va servesc cu ....
ciorba de fasole cu afumatura si o ratza rebela pe varza (ca sa nu mai faca galagie)
pana se fac toate va servesc cu ....
coco114- 2
Rata pe varza? N-am gatit niciodata rata. Cand termini, sa-i faci o poza pentru noi
Eu nu stiu ce gatesc azi Sau fur idei de la voi sau nu gatesc nimic. Sa vedem...
pitulicea- 6
Pagina 36 din 63 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 49 ... 63
Pagina 36 din 63
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum