La taclale printre oale
+44
Annmarie
Vica
myrk
doorina
RALUCA
Queensland
itina
shu
adya
coco114
Pingu
simplicity
elis27
Obi-Wan Kenobi
JeSsYkA
mielusica
freda white
Violoncella
Melodia
parwous
ionutz72
tegeusa
oli
seaman65
remusn1
lynn
Nana_Duval
fotohobby
Mr Nobody
Adriatica
daffy_
atat de simplu
mrs nobody
dragos
aspidistra76
mari
Neeo_2005
Hagu_chan
habibi77
snow
Radu
gabica
shadow
pitulicea
48 participanți
Pagina 37 din 63
Pagina 37 din 63 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 50 ... 63
La taclale printre oale
Rezumarea primului mesaj :
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Sam 6 Mar - 10:25, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: La taclale printre oale
pai .....
inainte cu o palincuta ca sa-mi fac curaj sa incerc si salata de ardei iuti cu gogosar si telina , salata ce ajunge garnitura la minunata varza, iar dupa un vinisor demidulce , o tamaioasa de bohotin sau ce-mi recomanzi (am obs ca pe aici cam tu te ocupi cu ,,pocalele,, )
inainte cu o palincuta ca sa-mi fac curaj sa incerc si salata de ardei iuti cu gogosar si telina , salata ce ajunge garnitura la minunata varza, iar dupa un vinisor demidulce , o tamaioasa de bohotin sau ce-mi recomanzi (am obs ca pe aici cam tu te ocupi cu ,,pocalele,, )
coco114- 2
e o mancare grasuta cu carne, deci un vin rosu demisec, un cabernet sau o feteasca.
Obi-Wan Kenobi- 5
daca luam in considereare ca rata nu-i o carne grasuta, iar varza este dulce nu murata ..... eu zic sa te mai gandesti
coco114- 2
Mmmmm....arata bine Era mai frumoasa daca rata era intreaga.
Eu cand aud de rata pe varza, mi-o imaginez ca pe o rata stand pe oua numai ca nu sta in cuibar ci pe un platou cu varza.
Eu cand aud de rata pe varza, mi-o imaginez ca pe o rata stand pe oua numai ca nu sta in cuibar ci pe un platou cu varza.
pitulicea- 6
daca ai taiat vreo rata ce sta sa moara de batranete si era uscata atunci zic sa ramai doar la palinca.
daca era ceva greutza si cu grasime pe ea zic ca alegerea cu vinul demisec rosu e buna. in nici un caz vinuri dulci.alea doar la desert sau langa branzeturi.
daca era ceva greutza si cu grasime pe ea zic ca alegerea cu vinul demisec rosu e buna. in nici un caz vinuri dulci.alea doar la desert sau langa branzeturi.
Obi-Wan Kenobi- 5
bine d-le, servesc musafirii cu ce-mi recomanzi, dar eu tot dulce beau ca nu-mi plac vinurile acre si seci
de .... fiecare cu ,,stolul,, lui
iar eu se pare ca am un card (de pasari)
de .... fiecare cu ,,stolul,, lui
iar eu se pare ca am un card (de pasari)
coco114- 2
De acord cu coco... Indiferent ce mananc, tot vin dulce aleg, pentru ca ala-mi place
pitulicea- 6
Da' ratza cu na nu era salbatica? Fara grasime in cazul asta.
Cica ar fi recomandat un Aligote sec la ratza pe varza.
Vinurile dulci pentru desert, dar cum contin zahar, eu zic sa va mai ganditi.
I-adevarat ca sunt perfecte astea dulci, Busuioaca de Bohotin (am luat doua feluri aseara), sau un sange de ceva animale, dar... nu-s tocmai sanatoase.
Cica ar fi recomandat un Aligote sec la ratza pe varza.
Vinurile dulci pentru desert, dar cum contin zahar, eu zic sa va mai ganditi.
I-adevarat ca sunt perfecte astea dulci, Busuioaca de Bohotin (am luat doua feluri aseara), sau un sange de ceva animale, dar... nu-s tocmai sanatoase.
seaman65- 6
Doar le-am cumparat, nu le-am baut. Doar am gustat dintr-unul, ca bausem cu sefa cabernetul.
Trebuie sa caut si Busuioc sec, ca atata zahar nu-i bun. Pentru mine, sefa n-are treaba.
Trebuie sa caut si Busuioc sec, ca atata zahar nu-i bun. Pentru mine, sefa n-are treaba.
seaman65- 6
Azi, cum am avut musafiri, pe Pingu si pe Raluca, a trebuit sa gatesc cate ceva, sa nu bem pe stomacul gol
Ralucai ii promisesem mai demult ca fac ciorba de burta daca vine la Cluj si am facut. N-a iesit grozava, recunosc, dar s-a putut manca
Am mai facut niste pulpe de pui la cuptor si pentru ca tot aveam o varza prin casa, am facut niste varza la cuptor cu gusa de porc afumata.
N-a lipsit nici sosul de usturoi Deviza mea: nici o masa fara mujdei
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ralucai ii promisesem mai demult ca fac ciorba de burta daca vine la Cluj si am facut. N-a iesit grozava, recunosc, dar s-a putut manca
Am mai facut niste pulpe de pui la cuptor si pentru ca tot aveam o varza prin casa, am facut niste varza la cuptor cu gusa de porc afumata.
N-a lipsit nici sosul de usturoi Deviza mea: nici o masa fara mujdei
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Supeeeerrr !
La pulpe ( a nu se citi ''intre'' ) , m-as fi bagat si eu ... cu mujdei ... de purcelushi m-am lasat de ceva vreme , sau mai fac cate o bucatica de pofta dar pe gratar .
Si mai spui ca nu stii a gati ...
La pulpe ( a nu se citi ''intre'' ) , m-as fi bagat si eu ... cu mujdei ... de purcelushi m-am lasat de ceva vreme , sau mai fac cate o bucatica de pofta dar pe gratar .
Si mai spui ca nu stii a gati ...
shadow- 6
Eu ma uit acum in tava cu pulpe si numar 7.
Pinguleeee.... ti-am zis sa cumperi 8. Unde-i o pulpa?
Nu prea stiu gati....invat din mers Tot ce fac, fac dupa reteta. Unele-mi ies, altele nu.
Pinguleeee.... ti-am zis sa cumperi 8. Unde-i o pulpa?
Nu prea stiu gati....invat din mers Tot ce fac, fac dupa reteta. Unele-mi ies, altele nu.
pitulicea- 6
Pagina 37 din 63 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 50 ... 63
Pagina 37 din 63
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum