Opriti-o!... Simt ca innebunesc!
+16
Pingu
Amrita
myrk
Obi-Wan Kenobi
Queensland
Adriatica
djack
elis27
habibi77
JeSsYkA
tegeusa
teardrop
oli
seaman65
lynn
pitulicea
20 participanți
Pagina 5 din 12
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Opriti-o!... Simt ca innebunesc!
Rezumarea primului mesaj :
Muzica... ar trebui sa fie ceva frumos, care sa-ti mangaie auzul. Dar nu e intotdeauna asa
Unele "melodii" sunt atat de lipsite de melodie, incat te scot din sarite... te irita... te innebunesc....sau iti provoaca greata.
Tocmai ascultam una de genul asta (se-ntampla cand asculti radio)
Topicul asta se vrea a fi un "cos de gunoi" al muzicii. Aici "aruncam" tot ce nu ne place... Tot ce consideram oribil! Tot ce nu-si gaseste locul in celelalte topice.
Muzica... ar trebui sa fie ceva frumos, care sa-ti mangaie auzul. Dar nu e intotdeauna asa
Unele "melodii" sunt atat de lipsite de melodie, incat te scot din sarite... te irita... te innebunesc....sau iti provoaca greata.
Tocmai ascultam una de genul asta (se-ntampla cand asculti radio)
Topicul asta se vrea a fi un "cos de gunoi" al muzicii. Aici "aruncam" tot ce nu ne place... Tot ce consideram oribil! Tot ce nu-si gaseste locul in celelalte topice.
pitulicea- 6
Re: Opriti-o!... Simt ca innebunesc!
Mie mi se pare o melodie foarte frumoasa.
Nu-mi place Lady Gaga, in general, dar are vreo 2-3 melodii care-mi plac mult. Asta e una din ele.
Nu-mi place Lady Gaga, in general, dar are vreo 2-3 melodii care-mi plac mult. Asta e una din ele.
pitulicea- 6
Parca zici ca se prosteste no, uite si asta ma scoate din sarite:
Mie nu-mi inspira nimic femeia asta prin felul cum canta sau ce vrea sa transmita.
Si nu e singura evident.
Mie nu-mi inspira nimic femeia asta prin felul cum canta sau ce vrea sa transmita.
Si nu e singura evident.
JeSsYkA- 4
Fata asta stie ca doar adoptand o astfel de imagine poate sa-si faca un nume si nu pentru un an-doi. Intr-o piata supra-aglomerata, cum e cea a muzicii, trebuie sa fii foarte ingenios ca sa te distingi. Ea a stiut "sa-si faca loc prin multime" A stiut sa atraga atentia prin extravagantele de care da dovada. Lumea o iubeste tocmai pentru ca e ciudata si controversata. Iese din tiparele in care se inscriu ceilalti....in marea lor majoritate. Daca o intreb pe nepoata mea (4 ani) de numele vreunui cantaret, nu stie sa-mi spuna... decat Lady Gaga. Pe ea o stie de la 2,5 ani
Melodia asta si pe mine ma enerveaza.
Melodia asta si pe mine ma enerveaza.
pitulicea- 6
Toata lumea "iubeste" melodia aia[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si parca nu era de-ajuns, a mai aparut una in portugheza, mai enervanta: cece re receeeeee[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] am vorbit pe limba mea caci nu stiu cum se pronunta sau cum se scrie[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si parca nu era de-ajuns, a mai aparut una in portugheza, mai enervanta: cece re receeeeee[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] am vorbit pe limba mea caci nu stiu cum se pronunta sau cum se scrie[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Adriatica- 2
Ca tot le-am ascultat pe primele 18 melodii intrate in semifinala, am dat de una care, zau, nu ma mira ca n-a mers mai departe...asta, parerea mea !
Queensland- 6
Ce ingrozitoare e!!!!
Bravo, Queen. E perfecta pentru topicul asta
Bravo, Queen. E perfecta pentru topicul asta
pitulicea- 6
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Pagina 5 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum