Opriti-o!... Simt ca innebunesc!
+16
Pingu
Amrita
myrk
Obi-Wan Kenobi
Queensland
Adriatica
djack
elis27
habibi77
JeSsYkA
tegeusa
teardrop
oli
seaman65
lynn
pitulicea
20 participanți
Pagina 11 din 12
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Opriti-o!... Simt ca innebunesc!
Rezumarea primului mesaj :
Muzica... ar trebui sa fie ceva frumos, care sa-ti mangaie auzul. Dar nu e intotdeauna asa
Unele "melodii" sunt atat de lipsite de melodie, incat te scot din sarite... te irita... te innebunesc....sau iti provoaca greata.
Tocmai ascultam una de genul asta (se-ntampla cand asculti radio)
Topicul asta se vrea a fi un "cos de gunoi" al muzicii. Aici "aruncam" tot ce nu ne place... Tot ce consideram oribil! Tot ce nu-si gaseste locul in celelalte topice.
Muzica... ar trebui sa fie ceva frumos, care sa-ti mangaie auzul. Dar nu e intotdeauna asa
Unele "melodii" sunt atat de lipsite de melodie, incat te scot din sarite... te irita... te innebunesc....sau iti provoaca greata.
Tocmai ascultam una de genul asta (se-ntampla cand asculti radio)
Topicul asta se vrea a fi un "cos de gunoi" al muzicii. Aici "aruncam" tot ce nu ne place... Tot ce consideram oribil! Tot ce nu-si gaseste locul in celelalte topice.
pitulicea- 6
Re: Opriti-o!... Simt ca innebunesc!
Da, că alea măcar sunt formulate corect (în mare parte). Mi-e mai simplu să le pricep.
Hey...
Da ce-i cu-atata popor
E plin de pasarele
Cip... cip... ciripind amor
Afara zici ca-i cuptor
Da bitu' asta-i cool
Na, ce să înțeleg eu de-aici? De care păsărele-i plin? Și unde-i poporul ala? Sau ce treabă are ciripitul cu vara? Și de ce se bâlbâie păsărica aia, de s-a oprit la cip? Na, vedeți și voi ce-mi trece prin cap când aud lucrurile astea? Nu-i mai simplă o ligamentare de-a lui Doro? Că, acolo, dintr-un final tot găsesc o soluție... cu mici excepții. În loc de încheiere: cip- cirip ciripesc și eu. Înțelegeți ce vreți. Baftă! Da' să-mi dați și mie soluția.
Intr-un final, scuze... iar își manifestă tableta propria voință. Sau m-am molipsit de la ăștia talentați care mai și cântă.
Hey...
Da ce-i cu-atata popor
E plin de pasarele
Cip... cip... ciripind amor
Afara zici ca-i cuptor
Da bitu' asta-i cool
Na, ce să înțeleg eu de-aici? De care păsărele-i plin? Și unde-i poporul ala? Sau ce treabă are ciripitul cu vara? Și de ce se bâlbâie păsărica aia, de s-a oprit la cip? Na, vedeți și voi ce-mi trece prin cap când aud lucrurile astea? Nu-i mai simplă o ligamentare de-a lui Doro? Că, acolo, dintr-un final tot găsesc o soluție... cu mici excepții. În loc de încheiere: cip- cirip ciripesc și eu. Înțelegeți ce vreți. Baftă! Da' să-mi dați și mie soluția.
Intr-un final, scuze... iar își manifestă tableta propria voință. Sau m-am molipsit de la ăștia talentați care mai și cântă.
atat de simplu- 6
Zi-i tabletei aleia sa scrie ca o ligamentare de-a mea macar e mai corecta si are cap si coada
Vizitator- Vizitator
Asta merge postata si la Versuri penibile din cantece Pe-acolo nu s-a mai postat nimic, desi ar fi material bogat, daca am asculta toate melodiile romanesti
pitulicea- 6
Nu stiu de ce dar nu am suportat niciodata cantecul asta.
itina- 6
Pe mine nu ma enerveaza, ba chiar as topai pe ea.
atat de simplu- 6
Ce-i drept, ma enerveaza mustaciosul. Dar pot doar sa ascult.
atat de simplu- 6
Cred ca din cauza mustaciosului nu mi-a placut nici mie.
itina- 6
Nu stiu cum vi se pare melodia asta, dar pe mine ma foarte enerveaza Urata rau. Ma zgarie pe creier, mai ales pe-acolo pe la refren.
pitulicea- 6
Vorbeam zilele trecute de Feli. Ziceam ca are glas bun, dar are multe melodii nasoale. Asta e una dintre ele. Nasoala e putin spus. Mi se pare de-a dreptul ingrozitoare. Si unde mai pui ca a participat cu ea la selectia pentru Eurovision
pitulicea- 6
O tampenie. Am ascultat doar un minut, insa nu cred sa se fi schimbat ceva in celelalte doua. Oricum, fata asta ma uimeste cu cat a slabit. Era ditamai huiduma, ca asa se spune pe la mine, ori acum arata nemaipomenit.
atat de simplu- 6
Nici eu n-am reusit sa o ascult pana la capat. De cate ori incepe, schimb postul
Pai daca a facut operatie de micsorare a stomacului Poate ar trebui sa fac si eu, dar mi-ar parea rau sa nu mai incapa in mine atatea bunatati
Pai daca a facut operatie de micsorare a stomacului Poate ar trebui sa fac si eu, dar mi-ar parea rau sa nu mai incapa in mine atatea bunatati
pitulicea- 6
Grea dilema. Eu zic sa studiezi bine problema. Sa vrei sa mananci ciocolata, sa stai cu ea in fata ta si s-o lasi neatinsa... asta-i ceva de vazut.
atat de simplu- 6
Inca o melodie enervanta Un text de doua parale. Chiar trebuie sa puna pe "muzica" toate prostiile care trec cuiva prin cap?
pitulicea- 6
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Pagina 11 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum