Opriti-o!... Simt ca innebunesc!
+16
Pingu
Amrita
myrk
Obi-Wan Kenobi
Queensland
Adriatica
djack
elis27
habibi77
JeSsYkA
tegeusa
teardrop
oli
seaman65
lynn
pitulicea
20 participanți
Pagina 2 din 12
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Opriti-o!... Simt ca innebunesc!
Rezumarea primului mesaj :
Muzica... ar trebui sa fie ceva frumos, care sa-ti mangaie auzul. Dar nu e intotdeauna asa
Unele "melodii" sunt atat de lipsite de melodie, incat te scot din sarite... te irita... te innebunesc....sau iti provoaca greata.
Tocmai ascultam una de genul asta (se-ntampla cand asculti radio)
Topicul asta se vrea a fi un "cos de gunoi" al muzicii. Aici "aruncam" tot ce nu ne place... Tot ce consideram oribil! Tot ce nu-si gaseste locul in celelalte topice.
Muzica... ar trebui sa fie ceva frumos, care sa-ti mangaie auzul. Dar nu e intotdeauna asa
Unele "melodii" sunt atat de lipsite de melodie, incat te scot din sarite... te irita... te innebunesc....sau iti provoaca greata.
Tocmai ascultam una de genul asta (se-ntampla cand asculti radio)
Topicul asta se vrea a fi un "cos de gunoi" al muzicii. Aici "aruncam" tot ce nu ne place... Tot ce consideram oribil! Tot ce nu-si gaseste locul in celelalte topice.
pitulicea- 6
Re: Opriti-o!... Simt ca innebunesc!
pitulicea a scris:
Hai ca asta nu-i chiar asa groaznica.... Se poate si mai rau
pentru mine asta e raul cel mai rau, groaznic
lynn- 3
Ai ascultat ce am postat eu? Mie alea mi se par si mai groaznice!
pitulicea- 6
Eu prefer vechituri: Paganini, Beethoven, Mozart, Chopin. Sute de ani de cand au fost compuse, insa imi aduc mai multa satisfactie decat multe din balariile de azi.
Si cum cel mai bine cred eu ca ma descriu versurile: "si daca sufletul tau intelege/ de la rock, pan' la imnuri si rugi/ te salut tineret in adidasi/ te salut generatie-n blugi", ma dau in vant si dupa Manowar, ACDC, Metallica, Bon Jovi, Scorpions si multi de-ai nostri (nu toate, cele cateva bune). O fi conflictul dintre generatii? Cred ca mai degraba suntem invadati de gunoaie si avem mult de munca sa alegem muzica buna dintre toate zgomotele de fond.
Si cum cel mai bine cred eu ca ma descriu versurile: "si daca sufletul tau intelege/ de la rock, pan' la imnuri si rugi/ te salut tineret in adidasi/ te salut generatie-n blugi", ma dau in vant si dupa Manowar, ACDC, Metallica, Bon Jovi, Scorpions si multi de-ai nostri (nu toate, cele cateva bune). O fi conflictul dintre generatii? Cred ca mai degraba suntem invadati de gunoaie si avem mult de munca sa alegem muzica buna dintre toate zgomotele de fond.
seaman65- 6
Incredibil.....ce porcarie
Cand am auzit-o ieri la radio, nu-mi venea sa-mi cred urechilor
Cand am auzit-o ieri la radio, nu-mi venea sa-mi cred urechilor
pitulicea- 6
Doamne, ce melodie urata Cum poate canta asa ceva????
pitulicea- 6
Cand asculti radio..... dai peste tot felul de "ciudatenii", care numai muzica nu se pot numi
pitulicea- 6
Cata galagie sunt in stare sa faca oamenii astia!!!! Incredibil!
pitulicea- 6
Doamne, Pitu, unde-ai gasit oribilitatea asta???? Pe mine nu ma deranjeaza atat zgomotul, cat PROSTIA din versuri, linie melodica, imagini!
teardrop- 4
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum