Opriti-o!... Simt ca innebunesc!
+16
Pingu
Amrita
myrk
Obi-Wan Kenobi
Queensland
Adriatica
djack
elis27
habibi77
JeSsYkA
tegeusa
teardrop
oli
seaman65
lynn
pitulicea
20 participanți
Pagina 12 din 12
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Opriti-o!... Simt ca innebunesc!
Rezumarea primului mesaj :
Muzica... ar trebui sa fie ceva frumos, care sa-ti mangaie auzul. Dar nu e intotdeauna asa
Unele "melodii" sunt atat de lipsite de melodie, incat te scot din sarite... te irita... te innebunesc....sau iti provoaca greata.
Tocmai ascultam una de genul asta (se-ntampla cand asculti radio)
Topicul asta se vrea a fi un "cos de gunoi" al muzicii. Aici "aruncam" tot ce nu ne place... Tot ce consideram oribil! Tot ce nu-si gaseste locul in celelalte topice.
Muzica... ar trebui sa fie ceva frumos, care sa-ti mangaie auzul. Dar nu e intotdeauna asa
Unele "melodii" sunt atat de lipsite de melodie, incat te scot din sarite... te irita... te innebunesc....sau iti provoaca greata.
Tocmai ascultam una de genul asta (se-ntampla cand asculti radio)
Topicul asta se vrea a fi un "cos de gunoi" al muzicii. Aici "aruncam" tot ce nu ne place... Tot ce consideram oribil! Tot ce nu-si gaseste locul in celelalte topice.
pitulicea- 6
Re: Opriti-o!... Simt ca innebunesc!
"Tu ma vrei goala" Ce tampenie, m-au exasperat alea cateva secunde cat tot repeta aia ca nu stiu cine o vrea goala. Ce treaba are goliciunea cu rochia? Cat m-am uitat eu, n-am vazut vreo rochie pe fatuca aia. Se tolanea intr-un pahar cu ceva lichid. Am inteles: paharul o vrea goala, de aia si-a dat jos rochia (ei, a specificat fata). Ca si altele au rochie. Cu toate ca eu n-am vazut ca ea sa aiba. Cred ca-s confuza.
atat de simplu- 6
Si aia cu domnisoara e nasoala. Eu n-as canta asa ceva nici in baie, ca m-as da singura cu capul de cada, d-apoi sa mai scot album.
atat de simplu- 6
Eu n-am urmarit clipul. Ascultam in timp ce lucram. Nici n-am bagat de seara daca fata are rochie sau ba, da' mi-o imagiam in rochie Firesc, nu?
pitulicea- 6
A mai scos Delia o melodie urata Ingrozitoare.
Fata asta are glas bun, e frumoasa, e inteligenta. Ma intreb uneori, de ce canta toate prostiile astea? Doar asa, ca sa fie cantitate?
Fata asta are glas bun, e frumoasa, e inteligenta. Ma intreb uneori, de ce canta toate prostiile astea? Doar asa, ca sa fie cantitate?
pitulicea- 6
Deci, "melodia" asta ma enerveaza rau de tot. Ceva mai urat, cu greu se poate inventa In fiecare dimineata o aud la radio.
pitulicea- 6
Pitu, dupa un joint nu te mai enerveaza nimic. Chiar iti place! Acum nu spun ca melodiile au fost compuse tot sub influenta euforica! Nu!
myrk- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Ba eu cred ca da!
Dupa un joint probabil ca nu te mai deranjeaza nimic, dar eu nu am experienta asta, asa ca inca ma mai deranjeaza multe
Dupa un joint probabil ca nu te mai deranjeaza nimic, dar eu nu am experienta asta, asa ca inca ma mai deranjeaza multe
pitulicea- 6
Recunoasteti melodia? Eu da, dar de data asta nu ma enerveaza asa tare
pitulicea- 6
Vai de mine, ce urata melodie si ce urat canta fata asta
pitulicea- 6
Vaaaaai, ce melodie urata Daca o ascult pe asta pana la capat, o iau razna. Nu ma risc
pitulicea- 6
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Pagina 12 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum