Opriti-o!... Simt ca innebunesc!
+16
Pingu
Amrita
myrk
Obi-Wan Kenobi
Queensland
Adriatica
djack
elis27
habibi77
JeSsYkA
tegeusa
teardrop
oli
seaman65
lynn
pitulicea
20 participanți
Pagina 10 din 12
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Opriti-o!... Simt ca innebunesc!
Rezumarea primului mesaj :
Muzica... ar trebui sa fie ceva frumos, care sa-ti mangaie auzul. Dar nu e intotdeauna asa
Unele "melodii" sunt atat de lipsite de melodie, incat te scot din sarite... te irita... te innebunesc....sau iti provoaca greata.
Tocmai ascultam una de genul asta (se-ntampla cand asculti radio)
Topicul asta se vrea a fi un "cos de gunoi" al muzicii. Aici "aruncam" tot ce nu ne place... Tot ce consideram oribil! Tot ce nu-si gaseste locul in celelalte topice.
Muzica... ar trebui sa fie ceva frumos, care sa-ti mangaie auzul. Dar nu e intotdeauna asa
Unele "melodii" sunt atat de lipsite de melodie, incat te scot din sarite... te irita... te innebunesc....sau iti provoaca greata.
Tocmai ascultam una de genul asta (se-ntampla cand asculti radio)
Topicul asta se vrea a fi un "cos de gunoi" al muzicii. Aici "aruncam" tot ce nu ne place... Tot ce consideram oribil! Tot ce nu-si gaseste locul in celelalte topice.
pitulicea- 6
Re: Opriti-o!... Simt ca innebunesc!
hai sa vedem: care sunteti de aia cu Regatul:
da nu va place, dati verde... dar sa stiti ca s-ar putea sa nu ajungeti in Raiul celor de Ziua a 7-a, 8-a, 14-a si 23,3-a
da nu va place, dati verde... dar sa stiti ca s-ar putea sa nu ajungeti in Raiul celor de Ziua a 7-a, 8-a, 14-a si 23,3-a
tegeusa- 6
De unde naiba ai gasit-o pe asta? Sau unde ai auzit-o?
atat de simplu- 6
cu durere in suflet, va semnalez un posibil remediu pentru dureri minore : te uiti la videoclipu asta si sigur durerea de cap care o sa apara va alunga orice suparare!
tegeusa- 6
Eu in prima faza nu mi-am dat seama daca-i parodie sau e manea.
E manea!!! Oamenii aia "canta pe bune" ... nu se maimutaresc
E manea!!! Oamenii aia "canta pe bune" ... nu se maimutaresc
pitulicea- 6
Va dati seama cati idioti sunt care apreciaza asa ceva?
Daca n-ar fi fost atat de penibila, n-as fi permis-o pe forum
Daca n-ar fi fost atat de penibila, n-as fi permis-o pe forum
pitulicea- 6
ce ''tareee''!! Am vrut sa spun ca si-au scos tiganii burtile la aerisit, dar uitandu-ma mai bine parca nu-s tigani, doar o gasca de prostovani carora li s-au umflat muschii pe ei si care se cred James Bonzi, si cateva fufe, pardon zane, penibile si vulgare, cea in negru intra bine la vulgare, cea in rosu la penibile cu suncile revarsandu-i-se dintr-un costum prea stramt, iar la a 3a n-am mai avut nervi sa ma uit
Are dreptate Tege, va scapa de orice angoasa, va lasa in schimb usor dezechilibrati intre ras si da mama cu biciu-n mine
Are dreptate Tege, va scapa de orice angoasa, va lasa in schimb usor dezechilibrati intre ras si da mama cu biciu-n mine
Vizitator- Vizitator
Hai, serios!!! Niste pampalai barbatii aia care se cred mari macho man.
RALUCA- 6
Neste prosti, care cred ca-i suficient sa ai muschi Nu conteaza nici macar daca-s acoperiti de slanina... sunt acolo! Exista
pitulicea- 6
Cautand melodii frumoase cu si despre vara, am dat peste porcaria asta Ingrozitoare. Asa melodie urata, mai rar.
Spuneti si voi... nu-i urata?
Spuneti si voi... nu-i urata?
pitulicea- 6
La naiba cu ea. Mi se parea cunoscut refrenul si am realizat ca-l stiu de la nu stiu ce reclama.De cate ori o aud, imi vine sa trantesc in televizor cu telecomanda. Oricum, enervanta tare. La versuri, poate concura la categoria manele fara nici o problema. Mi-a luat ceva timp sa ma lamuresc ce vor sa spuna, mai ecva ca ligamentarile.Acultand piese mai vechi, ma gandesc de multe ori cum naiba aia au putut face niste versuri care sa te rascoleasca, cum pot face o melodie sa sune a ceva ce-ti incanta sufletul... In ce ne transformam? Sau, ma rog, unii se transforma. Si cica evolueaza. Dar culmea e ca si altii evolueaza in ritmul lor... muzical sau nu.
atat de simplu- 6
Mai ceva ca ligamentarile? Hai ca mi-a placut asta Chiar ai dreptate. Muzica asta nu-i muzica, iar textul acela nu-s versuri. Versurile sunt o scriitura cu pretentii
Partea proasta e ca unora chiar li se pare frumoasa Are 27.703 voturi pozitive si doar 1.157 negative (pe Youtube). Am mai dat si eu un I dislike this. Acum are 1.158
Partea proasta e ca unora chiar li se pare frumoasa Are 27.703 voturi pozitive si doar 1.157 negative (pe Youtube). Am mai dat si eu un I dislike this. Acum are 1.158
pitulicea- 6
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Pagina 10 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum