Mai multe imagini - un singur cuvant!
+5
daniell
myrk
atat de simplu
shadow
Florin Popa
9 participanți
Pagina 6 din 33
Pagina 6 din 33 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33
Mai multe imagini - un singur cuvant!
Rezumarea primului mesaj :
La cat de mult ne plac jocurile, un nou joc nu putea sa se lase prea mult asteptat.
Inspirata de jocurile de Ligamentari si GHICESTE!, am nascocit un nou joculet, care sper sa functioneze si sa aiba priza la publicul efemer
Regulile sunt simple: se dau imagini care sa indice fiecare cate un cuvant (litera), iar alaturate sa formeze un alt cuvant, care va fi, de fapt, SOLUTIA
Exemplu:
Solutia: 1 + 4 = 5
Asa cum v-ati dat seama, solutia este: ALUNA
Redimensionati pozele cand le incarcati si setati dimensiuni de 320 px.
La cat de mult ne plac jocurile, un nou joc nu putea sa se lase prea mult asteptat.
Inspirata de jocurile de Ligamentari si GHICESTE!, am nascocit un nou joculet, care sper sa functioneze si sa aiba priza la publicul efemer
Regulile sunt simple: se dau imagini care sa indice fiecare cate un cuvant (litera), iar alaturate sa formeze un alt cuvant, care va fi, de fapt, SOLUTIA
Exemplu:
Solutia: 1 + 4 = 5
Asa cum v-ati dat seama, solutia este: ALUNA
Redimensionati pozele cand le incarcati si setati dimensiuni de 320 px.
pitulicea- 6
Re: Mai multe imagini - un singur cuvant!
Nu-l atrofiem stand degeaba dar il omoram punandu-l la munca fortzata ... nu sunt ferm convins ca in imagine e vreun fag ( poza mica , copacii si mai mici ) dar pentru o imbratisare ce nu face omu' ? Vede fagi peste tot ... ... floarea Pitulicei ca amandoi am ghicit
ai soba ? Nu mai retin eu bine sau acum doi-trei ani pe cand eu coceam cartofi pe plita parca spuneai ce mult ti-ai dori o soba ?
ai soba ? Nu mai retin eu bine sau acum doi-trei ani pe cand eu coceam cartofi pe plita parca spuneai ce mult ti-ai dori o soba ?
shadow- 6
Felicitat? Canta bine fata asta. Si-a si slabit mult.
Shadow, nu cred sa fi spus ca mi-am dorit, pentru ca am soba dintotdeauna. Si daca era vorba de scarjele, e posibil sa fi spus ca mama are plita si ca face mereu. Poate-mi doream sa le mananc atunci, asta-i altceva.
Google-ul m-a asigurat ca-s fagi acolo. Nu se vad coroanele, dar dupa tulpini, asa as zice si eu. Pai, daca puneam ditamai coroana, era prea evident.
Shadow, nu cred sa fi spus ca mi-am dorit, pentru ca am soba dintotdeauna. Si daca era vorba de scarjele, e posibil sa fi spus ca mama are plita si ca face mereu. Poate-mi doream sa le mananc atunci, asta-i altceva.
Google-ul m-a asigurat ca-s fagi acolo. Nu se vad coroanele, dar dupa tulpini, asa as zice si eu. Pai, daca puneam ditamai coroana, era prea evident.
atat de simplu- 6
Asta era raspunsul bun
Canta bine fata, dar are si melodii nasoale. Tocmai citisem despre operatia de micsorare a stomacului, care a ajutat-o sa slabeasca 30 kg
Inca una.
3 + 4 = 7
Canta bine fata, dar are si melodii nasoale. Tocmai citisem despre operatia de micsorare a stomacului, care a ajutat-o sa slabeasca 30 kg
Inca una.
3 + 4 = 7
pitulicea- 6
Lansare? Eu o stiam dintr-o emisiune:" te cunosc de undeva". Acolo reproducea bine piesele altora. Pe ale ei nu le stiu.
atat de simplu- 6
Daaaaa Ale mele-s prea simple. Faceti voi mai grele
Hai sa mai fie una... tot simpla
4 + 2 = 6
Hai sa mai fie una... tot simpla
4 + 2 = 6
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Vin 23 Feb - 20:01, editata de 1 ori
pitulicea- 6
atat de simplu a scris:Lansare? .....
Sare era sub pulpe ? Aseara pe telefon vedeam orez , nu-mi iesea nimic si nu-mi dadeam seama de ce .
timp an sa fie ?
shadow- 6
Si eu m-am gandit prima data la orez, dar apoi am vazut ca parca nu prea arata a orez. Acum, nu stiu si care o fi rolul sarii.
Am pus si eu provocarea pe care voiam sa o pun aseara, avand in vedere ca Shadow a gasit solutia. Cel putin asa cred.
Solutia e 3+2=5.
A fost faina propunerea cu timpul.
Am pus si eu provocarea pe care voiam sa o pun aseara, avand in vedere ca Shadow a gasit solutia. Cel putin asa cred.
Solutia e 3+2=5.
A fost faina propunerea cu timpul.
atat de simplu- 6
Simplo , ai de gand sa te apuci de pescuit ? ... asa as zice dupa ghicitoare ... daca nu gresesc
shadow- 6
Eu nu ma apuc. Dar de ce nu zici pe romaneste ce are poza cu pestele?
atat de simplu- 6
Pe romaneste vaz acolo o lotca , e drept ca fara peste ... daca eram sigur iti dadeam deja un verde .
shadow- 6
Intai imbratisarea, sa nu plangi. Corect. Peste n-am, n-am fost la pescuit. Dar nici n-o sa ajung, chiar de s-or dezgheta apele.
atat de simplu- 6
Aseara nu-mi venea nicicum in cap cum se numeste parcela aia "pe scurt" Dupa ziua agitata pe care am avut-o, e de inteles. Eram sigura ca vine shadow si rezolva problema
6 + 2 = 8
6 + 2 = 8
pitulicea- 6
Pagina 6 din 33 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33
Subiecte similare
» DIN LUMEA SPORTULUI
» Topul marcilor de masini implicate in cele mai multe accidente
» IARNA in imagini
» Rima cu ultimul cuvant
» Topul marcilor de masini implicate in cele mai multe accidente
» IARNA in imagini
» Rima cu ultimul cuvant