IARNA in imagini
+3
dorina_s
Vica
pitulicea
7 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
IARNA in imagini
Iarna ne ofera uneori imagini greu de descris prin cuvinte. Frumusetea iernii nu a trecut neobservata de-a lungul timpului. I-a inspirat pe poeti, pe muzicieni, pe pictori si, nu in ultimul rand, pe fotografi
Sunt sigura ca fiecare dintre noi am fost vrajiti cel putin o data de frumusetea iernii si am facut cel putin o poza in care s-o pastram proaspata si rece pana la iarna ce-o sa vina
Nadajduiesc ca nu voi fi singura care va posta in topicul acesta si ca zapezile de pretutindeni isi vor da mana inghetata, inlantuindu-se intr-un Pol al Nordului fotografic
Sunt sigura ca fiecare dintre noi am fost vrajiti cel putin o data de frumusetea iernii si am facut cel putin o poza in care s-o pastram proaspata si rece pana la iarna ce-o sa vina
Nadajduiesc ca nu voi fi singura care va posta in topicul acesta si ca zapezile de pretutindeni isi vor da mana inghetata, inlantuindu-se intr-un Pol al Nordului fotografic
pitulicea- 6
Re: IARNA in imagini
...si pentru ca lui pitu ii plac pomii incarcati de zapada,ii trimit cativa tot de pe Cozia
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 20 Dec - 10:50, editata de 1 ori (Motiv : Nu se incadreaza in cerintele topicului. Nu este creatie personala.)
Vica- 6
Frumoase pozele, dar a doua poza nu-mi vine sa cred ca tu ai facut-o E prea profesionista.
pitulicea- 6
Adevarat,nu este facuta de mine Am fost un grup mai mare si a facut-o verisoara mea.
Vica- 6
Aici e vorba de creatii personale Incercati sa puneti poze facute de voi, nu de altii.
pitulicea- 6
Ce frumos peisaj de iarna ne-ai adus, Dorina Bancuta lui Ghita abia se mai zareste din zapada Las-o asa, ca-i minunata. N-o curata.
pitulicea- 6
Ia te uita! Si Vica are zapada Chiar si o bancuta are. Sau nu-i bancuta aia?
Cat e de frumos omatul Cui nu-i place, sa ridice mana.
Cat e de frumos omatul Cui nu-i place, sa ridice mana.
pitulicea- 6
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Poezii scrise de Queensland
» Mai multe imagini - un singur cuvant!
» SARBATORI DE IARNA!
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Generalul Gaz
» Mai multe imagini - un singur cuvant!
» SARBATORI DE IARNA!
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Generalul Gaz