Mai multe imagini - un singur cuvant!
+5
daniell
myrk
atat de simplu
shadow
Florin Popa
9 participanți
Pagina 5 din 33
Pagina 5 din 33 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33
Mai multe imagini - un singur cuvant!
Rezumarea primului mesaj :
La cat de mult ne plac jocurile, un nou joc nu putea sa se lase prea mult asteptat.
Inspirata de jocurile de Ligamentari si GHICESTE!, am nascocit un nou joculet, care sper sa functioneze si sa aiba priza la publicul efemer
Regulile sunt simple: se dau imagini care sa indice fiecare cate un cuvant (litera), iar alaturate sa formeze un alt cuvant, care va fi, de fapt, SOLUTIA
Exemplu:
Solutia: 1 + 4 = 5
Asa cum v-ati dat seama, solutia este: ALUNA
Redimensionati pozele cand le incarcati si setati dimensiuni de 320 px.
La cat de mult ne plac jocurile, un nou joc nu putea sa se lase prea mult asteptat.
Inspirata de jocurile de Ligamentari si GHICESTE!, am nascocit un nou joculet, care sper sa functioneze si sa aiba priza la publicul efemer
Regulile sunt simple: se dau imagini care sa indice fiecare cate un cuvant (litera), iar alaturate sa formeze un alt cuvant, care va fi, de fapt, SOLUTIA
Exemplu:
Solutia: 1 + 4 = 5
Asa cum v-ati dat seama, solutia este: ALUNA
Redimensionati pozele cand le incarcati si setati dimensiuni de 320 px.
pitulicea- 6
Re: Mai multe imagini - un singur cuvant!
Sa fie sol? Ar mai fi pom, ram... Dar nu-mi dau seama ce e a doua poza.
pitulicea- 6
Apoi, o sa va las sa va chinuiti. Nu ma deranjeaza deloc.
Orgoliosilor! Ce vedeti in prima poza? O padure. Padurile sunt de mai multe tipuri, da? In a 2-a poza ce vedeti? Un indicator cu niste orase? Pai, ia ganditi-va ce-i cu orasele alea.
Orgoliosilor! Ce vedeti in prima poza? O padure. Padurile sunt de mai multe tipuri, da? In a 2-a poza ce vedeti? Un indicator cu niste orase? Pai, ia ganditi-va ce-i cu orasele alea.
atat de simplu- 6
Si eu care ma gandeam ca ti-a picat fisa. Dar ai dreptate. La mine te strambi?
atat de simplu- 6
La ultima este ag dar sa nu zici ca in prima e vorba despre des ...
shadow- 6
La ultima de ce sa fie ag? Slatina si Caracalul sunt in ot
Iar desagul e mai corect spus desaga
Iar desagul e mai corect spus desaga
pitulicea- 6
Este corect si desag , cuvantul exista ... am spus ag fiindca Pitestiul e mai cunoscut , dar ai dreptate , poate fi ot sau cu totul altceva : hormonelul Simplei este imprevizibil ...
Daca folosim ot ar putea fi fag ot , mult mai corect decat des ag .... aia sunt fagi ?
Daca folosim ot ar putea fi fag ot , mult mai corect decat des ag .... aia sunt fagi ?
shadow- 6
NU ma pricep la pomi. O asteptam pe atat de simplu sa ne lamureasca
pitulicea- 6
Da, aia sunt fagi. E-o padure de fagi acolo. In doi ati ajuns la raspunsul corect. Asa ca vin c-o imbratisare si c-o floare... pentru amandoi.
atat de simplu- 6
La prima tot la foi ma gandeam... de la padurea de foioase Fagul nu mi-a trecut deloc prin cap. Felicitari lui shadow Felicitari si autoarei, ca a reusit sa ne incurce
pitulicea- 6
Avand in vedere ca fac toata ziua foc, era normal sa ma gandesc la lucruri legate de asta. Felicitari si voua ca n-ati stat prea mult incurcati. Am incercat sa nu fie chiar atat de evident, ca ne atrofiem neuronul. Trebuie sa-l punem la incercare.
atat de simplu- 6
Pagina 5 din 33 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33
Subiecte similare
» DIN LUMEA SPORTULUI
» Topul marcilor de masini implicate in cele mai multe accidente
» IARNA in imagini
» Rima cu ultimul cuvant
» Topul marcilor de masini implicate in cele mai multe accidente
» IARNA in imagini
» Rima cu ultimul cuvant
Pagina 5 din 33
Permisiunile acestui forum: